Wpis z mikrobloga

Jak by ktoś się zastanawiał jak działa internet domowy z #tmobile to właśnie tam jak na screenie. Mam opcje do 60mb/s już od roku i na początku w miarę to działało przez pół roku co prawda 30mb/s, ale już chj przyjemniej jedyny internet mobilny bez limitu. A obecnie nawet nie ma 1 mb/s. Ma infolinii mówią, że to kwestia obciążenia radaru. To dlaczego internet w telefonie działa normalnie z tego samego zakładam radaru LTE xd? Ktoś wie co z tym można zrobić? 70 zł place za nic a jeszcze rok umowy. Może ktoś zna #prawo telekomunikacyjne i coś poradzi? Może zgłosić ich do UOKiK? Cierpliwość się kończy :(
#internet
bahometh - Jak by ktoś się zastanawiał jak działa internet domowy z #tmobile to właśn...

źródło: comment_1668624780gg60MR1FVuC9RlbZEgHPBt.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@glostory Dobry pomysł z tym przeniesieniem karty na telefon. Jutro tak zrobię i sprawdze czy faktycznie nie ma lejka żadnego. Sprawdzę też ten nadajnik
  • Odpowiedz
@bahometh: Miałem podobny problem, zgłosiłem do t-mobile - podobno problemy były spowodowane obciążeniami nadajnika. I po 2-3 dniach wszystko wróciło do normy, wystarczyło zrestartować router - jednak nie poprzez odłączenie go od prądu, bo to nie pomagało, a za pomocą opcji w panelu administratora danego routera. Spróbuj, może u Ciebie też jest podobnie.
  • Odpowiedz