Aktywne Wpisy
dexterpol +265
mpetrumnigrum +338
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
To już ostatni wpis gdyż jesteśmy w Polsce.
Dziękuję że czytaliście i plusowaliście moje wpisy.
100km od granicy 50km po zatankowaniu nagle Simson zrobił podczas jazdy Buuuuu przy prędkości 55km/h. Pomyślałem sobie że paliwa zabrakło ale przecież tankowałem niedawno jednak postanowiłem przełączyć na rezerwę. Kranik mam przy lewej nodze więc schylam się i lewą ręką podczas jazdy macam kranik. W
źródło: temp_file8264854694707087152
Pobierz

#chwalesie #fotografia
źródło: comment_1668574765NHz1RV3dd39YlfA5o7d5Nu.jpg
Pobierz@Zarzad_pana_areczka: Ale co innego podkręcenie parametrów a co innego wrzucenie chamskiego filtra.
To tak jakbyś zrobil zdjęcie czymkolwiek a potem w photoshopie dodał zdjęcie księżyca z teleskopu tyle, ze na kryciu 70% i mówił 'PRZECIEŻ KAŻDE OPROGRAMOWANIE TROCHE POPRAWIA ZDJĘCIA' XD
Jak laska robi selfie na snapchacie i ma twarz psa to uważasz, że to dzięki dobremu aparatowi?
TO JEST FILTR. Nanoszony również w czasie rzeczywistym. To co widzisz na swoim zdjęciu tak nie wygląda, nawet te kratery mogą tam fizycznie na księżycu nie istnieć. To jest problem, że przekłamuje rzeczywistość, a nie robi dobre
Coś jeszcze czy już będziesz cicho psiaku?
Oj tam tylko takie lekkie podbicie efektów co?
źródło: comment_1668600726jXlwNU2uJlP5ycI4d5z8at.jpg
Pobierzźródło: comment_1668600862zqY8qcATmEcnjbfJFmKwU4.jpg
PobierzOCZYWIŚCIE to wszystko lekkim podbiciem kolorów softwarowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1668600884W4KpTjrSsKdqo4TvycfV80.jpg
PobierzWydałeś 2.5k na telefon czyli swoją cała wypłate to logiczne, że wypierasz, że robi gówniane poprawiane zdjęcia które mają się nijak do rzeczywistości. Idź tam rób zdjęcia księżyca, milego dnia
@Zarzad_pana_areczka: XDDD brak rys na zdjęciu które faktycznie istnieją to nie jest zmiana rzeczywistości?
Zaprzeczasz sobie. Przeczytaj to co napisałeś, tu w
Masz żółte zęby.
bierzesz aparat i na nim masz białe poprawione przez
@controll: Średnica soczewki, ogniskowa teleskopu to 700 + okular 20mm.