Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +218
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#bitcoin #kryptowaluty #heheszki #gielda
źródło: comment_1668504018Pnt8lhR8sMcfuiW60c6H27.jpg
Pobierz@maryjuszpitagoras: ładny cope mordo xDDDD
źródło: comment_1668509770Jzd2PL9vmvjmKXcNS6xQTs.jpg
Pobierz@maryjuszpitagoras: shortowalem krypto, a z zamkniętych pozycji nadplacilem kredyt.
Czyli się do niego między innymi ty złożyłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pomarancza_2310 hehe ale się gnój zrobil a chciałem tylko podrzucić tekst dla OPa dla kontry xD
@Pomarancza_2310 no i git ale ja mam średnia koło 11k i robię DCA z kasy po longu covidowym, reszta w obligach więc w styczniu mi wyskakuje 20% w skali roku więc bardzo proszę płacić grzecznie podatki, aby mi płacić odsetki ( ͡º ͜ʖ͡º) a co do kredytu
@maryjuszpitagoras: spoko. Kredyt spłacony. Dom stoi. A twoje pieniądze są na koncie jakiegoś cwaniaka, naciągacza krypto.
@maryjuszpitagoras: a dobrze. Oprocentowane niżej, niż inflacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)