Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nbzwdsdzbcps: wiem ale w sumie nei wiem jak programowania się uczyć, jakiś kurs?

Może mógłbym przeznaczyć większą kasę na kurs, coś koło 10k to chyba spoko?

Tylko nie wiem gdzie, wszędzie reklamy widzę tych kursów typu ucz się w domu pół godziny a pi pół roku zarabiaj min
  • Odpowiedz
@strike_lucky: poszukaj kursów na Udemy (celuj w te z dużą liczbą uczestników), masz tam praktycznie to samo co na bootcampie, tylko bez p---------a, że jesteś zwycięzcą. I tak ze 200 razy taniej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Btw wszystkie bootkampy to szkoda kasy bo za darmo można się tego samego samym nauczyć. Wg mnie lepiej ten hajs zaoszczędzić i wydać go np na code review swoich większych projektów do portfolio
  • Odpowiedz
  • 0
@Rufurege1: ale mówię że mógłbym przeznaczyć i by mnie to nie bolało.

Nie rozumiesz w jakiej jestem sytuacji, bo js jestem kompletnie zielony nei wiem od czego zacząć i czym różnią się różne języki
  • Odpowiedz
  • 0
@nativ: ale co mam wpisać w google?

Kurs programowania? Żeby wyszukało jakiś kurs jesteś zwycięzca i darmowy kurs już w czwartek o 17?

Nie wiem co wpisać

Jaki język zacząć
  • Odpowiedz
  • 0
@xxdakee: bo wiesz nie potrafię się za coś wziąć sam, bardzo ciężko mi z tym idzie

Potrzebuje kogoś kto mi powie co i jak, tak żebym na jakimś etapie wiedzy już mógłbym sam wybrać co chce

Ale ja jestem na takim etapie se nie wiem czym się różni java od js
  • Odpowiedz