Aktywne Wpisy

masternodeBTC +631
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

GARN +275

![Pseudokibice z maczetami grozili chłopakom grającym na orliku w Krakowie [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b1da75bb4b0b119da3b06b2d2f49232b38ae82d817652e674cfac78b06c4c152,q80.jpg)
Jest sens zacząć naukę programowania jeśli zna się angielski na bardzo średnim poziomie?
Może mógłbym przeznaczyć większą kasę na kurs, coś koło 10k to chyba spoko?
Tylko nie wiem gdzie, wszędzie reklamy widzę tych kursów typu ucz się w domu pół godziny a pi pół roku zarabiaj min
Nie rozumiesz w jakiej jestem sytuacji, bo js jestem kompletnie zielony nei wiem od czego zacząć i czym różnią się różne języki
Dostałem możliwość awansu po tym jak ogarnę python poziomie.
I nie pytałem czy to ma sens albo jak się uczyć. Tylko odpaliłem hinduski tutorial na yt. I po 2 tyg ogarnąłem wtyczkę do blendera dla całego zespołu.
źródło: comment_1668464945aor788un6miX6VNQXhjPYN.jpg
PobierzKurs programowania? Żeby wyszukało jakiś kurs jesteś zwycięzca i darmowy kurs już w czwartek o 17?
Nie wiem co wpisać
Jaki język zacząć
Ale np @Snuffkin jest na jakimś kursie i sobie chwali i co mam jej nie wierzyć?
zacznij od JSa, ogarnij sobie najpierw jakies godzinne wprowadzenie do jezyka i porob potem jakies banalne zadanka zeby zobaczyc czy to cie w ogole kreci
Potrzebuje kogoś kto mi powie co i jak, tak żebym na jakimś etapie wiedzy już mógłbym sam wybrać co chce
Ale ja jestem na takim etapie se nie wiem czym się różni java od js
https://edabit.com/challenges/javascript