Aktywne Wpisy

chciejstwo +81
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
nilmerg +73

Gdzie takich przegrywów produkują? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pablomike71: Masz na myśli przebaczać? Tak jak pan bozia powiedział? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1668447775KgHihCpEIAIvp1DxmTBHeJ.jpg
Pobierz@Roquefort: Z ciekawości, jakiej reakcji policji byś oczekiwał, jakbym ja Ci napluł na twarz?
Tylko dlaczego miałbyś mi napluć na twarz? Czy ja jestem takim odklejonym, obleśnym staruchem jak Kaczor? Czy ja rujnuje to państwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT: Moje pytanie pewnie jest bez sensu, bo nick w końcu zobowiązuje, co?
@Roquefort: Bo jesteś obleśny.
@Roquefort: A jakbym odmówił, to co?
@Fan_Morawieckiego: Ok idź tam rowa Morawieckiemu wyliż skoro taki fan z Ciebie xD
@FamousGrouse: Hiroszima Bachledy
źródło: comment_1668451982eojziOJJtfze3xhe4Lo0CR.jpg
Pobierz