Aktywne Wpisy
klubzangli +24
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

ibleedforyou +7
2 palce w Natalce

źródło: comment_16683400382lxm3fMjXLfs0Vsz4JwNrr.jpg
PobierzOdpowiem sobie sama - o moją bierność kiedy mnie coś nie dotyczy. Nadal nie widzę w tym nic złego, tak jak nie widzę nic złego w tym, ze Ty myślisz inaczej, czy w tym, że ktoś może mieć w dupie moje prawa, czy w końcu w
Co ty pieprzysz
„jak mi zależy na czymś, to będę o to walczyć, tak jak kiedyś zależało kobietom, czarnoskórym i ludziom, którym sprawy cudzych praw z jakiegoś powodu były bliskie”
Przeczytaj ze zrozumieniem, to się dowiesz. Jak na razie jak mantrę powtarzasz po raz kolejny to co wiem, a ja po raz kolejny powtórzę Ci, że jak mi na czymś zależy, to będę walczyć, tak jak kiedyś walczyli inni którym z jakiegoś powodu na czymś zależało. Nie zależy mi na prawach lgbt, choć je popieram i moje poparcie wykorzystam oddając głos w wyborach, a nie chodząc