Wpis z mikrobloga

@Sandrinia: Ja o nic, po prostu następnym razem z rodzina na żaden marsz kobiet nie pójdziemy bo jak to ładnie powiedziałaś nie mamy w tym interesu. Szkoda tylko tych ludzi którzy walczyli o prawa kobiet i prawa czarnych. Dobrze ze nie znali twojej maksymy ze robi się tylko coś jak ma się z tego interes.
  • Odpowiedz
@muak47: przecież każdy, kto idzie maszerować, czy protestować, to ma w tym interes. A jak nie ma w tym interesu i i tak idzie, to jego sprawa, przecież nie będę mu w tym przeszkadzać. Jeden ma takie podejście, drugi inne i nie ma w tym nic złego.
  • Odpowiedz
@muak47: nie każdy ma takie podejście jak ja, sam zwróciłeś na to uwagę, no i ponawiam pytanie - o co masz do mnie pretensje?

Odpowiem sobie sama - o moją bierność kiedy mnie coś nie dotyczy. Nadal nie widzę w tym nic złego, tak jak nie widzę nic złego w tym, ze Ty myślisz inaczej, czy w tym, że ktoś może mieć w dupie moje prawa, czy w końcu w
  • Odpowiedz
@robert7454 chodziłem na wszystkich marszach równości jakie były w Lublinie i nigdy nie widziałem niczego oburzajacego. Pewnie jesteś w stanie dać jakieś zdjęcie z Polski jako przykład tych rzeczy o których pisałeś, prawda? Wydajesz się być bardzo zorientowany w temacie.
  • Odpowiedz
@Sandrinia: @Sandrinia:
Co ty pieprzysz

„jak mi zależy na czymś, to będę o to walczyć, tak jak kiedyś zależało kobietom, czarnoskórym i ludziom, którym sprawy cudzych praw z jakiegoś powodu były bliskie”

nie mam żadnego interesu w tym, aby
  • Odpowiedz
@muak47:

Co ty pieprzysz

Przeczytaj ze zrozumieniem, to się dowiesz. Jak na razie jak mantrę powtarzasz po raz kolejny to co wiem, a ja po raz kolejny powtórzę Ci, że jak mi na czymś zależy, to będę walczyć, tak jak kiedyś walczyli inni którym z jakiegoś powodu na czymś zależało. Nie zależy mi na prawach lgbt, choć je popieram i moje poparcie wykorzystam oddając głos w wyborach, a nie chodząc
  • Odpowiedz
@Sandrinia: Bierna agresja? Co ty pierdzielisz? Pieprzysz puste frazesy dziwne ze to robisz wszak nie masz w tym interesu.m ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszak to ty twierdzisz ze nie robisz nic w sprawach obrony praw innych jak nie masz w tym interesu. Wiec tak jak mowilem o twoje prawa tez nikt walczyć nie będzie bo może nie mieć w tym interesu.
  • Odpowiedz