Wpis z mikrobloga

@Tymajster: To właśnie to by była manipulacja. Byłem w tym roku ponownie i odsetek debili jest bardzo niski. Niestety oczywiście nawet 2% troglodytów zrobi wystarczająco dymu i burd żeby oczernić wszystkich idących. Ja w tym roku o dziwo wręcz nie widziałem prawie żadnych patusów, a startowałem właśnie z samego centrum ronda Dmowskiego. Ludzie dookoła mnie na oko 30-50 lat, normalni. Chociaż fakt ze sam nawołujący do j-----a pedalow mógłby sam
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: na żaden. Na marsz niepodległości nie, choć jestem patriotką, bo przychodzą na niego też między innymi troglodyci i k0nfederacja (wiem że to głośna mniejszość). Na paradę równości nie, bo choć lgbt w niczym mi nie przeszkadza, to mnie to nie dotyczy, nie jestem ani homo, ani trans i nie mam żadnego interesu w tym, aby walczyć o cudze prawa. Jak mnie coś dotyczy, to się wybieram, na przykład protest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@SaintWykopek: Parada niepodległości to uczczenie ważnego momentu dla każdego narodu.

Parada "równości" to lewicowe brednie o tym jak wszyscy są równi i żyjemy w jednej, globalnej wiosce choć jest to sprzeczne z naszą naturą. Każdy jest inny oraz żyjemy w różnych bańkach społecznych więc i różnie jesteśmy traktowani przez różne osoby.
  • Odpowiedz
@Sandrinia:

i nie mam żadnego interesu w tym, aby walczyć o cudze prawa

@Sandrinia:
Mam nadzieje ze o twoje prawa również nikt walczyć nie będzie, szkoda tylko tych co walczyli o prawa kobiet. i nie mieli w tym interesu bo jak widać ich walka jak krew w piach była bezcelowa.
  • Odpowiedz