Aktywne Wpisy
blinkarA +1468
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Variv +177
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

źródło: comment_1668314461mu36qgcHCmIRJBrfBf5McZ.jpg
PobierzJeśli twoje dalsze życie to 50 lat nudy i cierpienia to okej, pamiętaj jednak, że to tylko twoje życie. Ja np na moje nie narzekam. Ba, wyobraź sobie, se wręcz uwielbiam jego spokojne fazy.
Wracaj dalej do narzekania i wyobrażania siebie jako wyjątkowo inteligentnej jednostki w stadzie owieczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)