Wpis z mikrobloga

@cutecatboy: no nie wiem... Niby trochę racji masz, ale z drugiej strony pewnych rzeczy się przewidzieć nie da. Wątpię, żeby to było z premedytacją, na zasadzie "Spoko, dodatkowe 500+". Tak wyszło i tyle ¯\_(ツ)_/¯ Zresztą to, że chłop z nimi nie mieszka wcale nie oznacza, że nie jest jej partnerem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widać zresztą było u nich w domu, że mimo wszystko był porządek,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@viciu03: Sorry, ale jak dla mnie z każdym kolejnym komentarzem coraz bardziej pogrążasz tę rodzinę, chociażby wspominając o tym, że partner ma problemy z kręgosłupem, przez które nie może pracować i ZDECYDOWALI SIE W TAKIEJ SYTUACJI NA KOLEJNE DZIECKO. Czyli teraz nie dość, że trzeba "pomóc" temu facetowi to jeszcze DZIECKU, na które ICH NIE STAĆ. Wpadki rozumiem, ale 4 razy? O normalnej antykoncepcji chyba nikt tam nie słyszał. Ta
  • Odpowiedz
@hyacinthus: no tak czy siak o włączeniu rodziny do tej edycji Paczki nie decyduję tylko ja. Zadecydowały o tym co najmniej 3 inne osoby.
Koniec końców darczyńca się znalazł, jak pisałem, więc widocznie stwierdził on, że pomoc dla tej rodziny ma sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz