Aktywne Wpisy

lubie-sernik +178
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +35
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

A za narysowanie tego śmiesznego niemieckiego hasza/plusa idziesz do pierdla. No patrz pan, olaboga dzie moja wolmność!?
Jak bym dostał taką naszywkę to też bym ją nosił bo nie znam tego symbolu, a wygląda ok.
Co innego jak typ wie co symbolizuje...
XDDD
@Maniek81: Przecież w Polsce nie uczą o 2 wojnie wiele więcej niż kiedy się zaczęła i kiedy się skończyła, o ile w ogóle facetka się zdążyła wyrobić z materiałem. Przynajmniej za moich czasów tak było. Cała II wojna to była jedna lekcja pod sam koniec
Komentarz usunięty przez moderatora
@Maniek81: Tak, tam jest zupełnie inny konsensus historyczny. Warto poczytać to co sami Ukraińcy piszą w kwestiach dla nas istotnych. A potem porównać co inne narody piszą, zwłaszcza te obecnie (Rosja) lub historycznie (Niemcy) zwaśnione. A na dokładkę dowalić dalszy kraj - Francję/Hiszpanię i jakiś Orient np. Obrzydliwe p---------e w tych tematach wypływa głównie z Ukrainy.
źródło: comment_1668260090AaZmSFojOBP1A1C3LwPJax.jpg
Pobierz@Maniek81: w zasadzie, to tak. u nas też znajdziesz ludzi, którzy będą gloryfikować Franza Kutschera