Aktywne Wpisy
Moreso_pl +616
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
1-1-1-1 +235
Umowic się ze znajomymi to jak do specjalisty. Najwczesniej za 2-3 tyg, jak sie uda za tydzien to cud i to na maks 2-3h. Spontanicznie gdzies z kims wyjść to wręcz wydaje sie byc niemożliwe.
Nie wiem juz czy to ja mam za dużo czasu, czy za malo znajomych, czy po prostu tak wyglada dorosle zycie jak sie na ma partnera xd
#feels trochę #gorzkiezale
@Serzka: No ale o co chodzi? Nawet nie mam dzieci, ale za to studiuję, uprawiam sporty, mam kilka różnych ekip znajomych, które nie są wymienne (praca, studia, dawni znajomi, nowi znajomi). Dużo jeżdżę na wycieczki z różową. Co X czasu wypadnie zjazd rodzinny. Jeszcze mecze, wyścigi F1. Za dużo się dzieje.
Nieironicznie, bo świadczy to, że większość ludzi ma wypełnione terminarze i poświęca mniej czasu na spotkania ze znajomymi wraz z progresją wieku, a więcej na rodzinę i własne hobby. Potem jest tendencja odwrotna wśród znajomości, które przetrwają ten okres, ale to ok. 37+.
@Serzka: Nie. Tak wygląda zaprogramowane społeczeństwo. Kanapa, serial, mecz, a szczytem ambicji grill, piwo i kiełbasa.
Ja np. nie piję alkoholu, więc nie spotykam się z ludźmi, którzy podczas wyjść się wstawiają, bo po prostu nudzę się w ich towarzystwie. Oni podpici mogą nawijać o byle gównie, chichrać się z najsłabszych żartów, a ja na trzeźwo nie jestem w stanie.
Różowej nie mam, ale w tej
@Serzka: Trzeba szukać znajomych, którzy też nie mają partnerów, dużo jest takich np. na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker: a są tacy, co mają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)