@ChwilowaZielonka: a teraz niech ktoś poprosi o wymienienie firm produkujących okna z których nie był zadowolony, jeszcze te które pamięta z tych różnych zimnych i ciepłych krajów;)
@ChwilowaZielonka dobra, w sumie lame ale na obrone. Masz swój prime time, w którym kapitalizujesz co możesz, a taki post, który utonie w morzu innych daje Ci +n k do banku nic nie kosztuje, a jednak dodaje do Twojego rachunku to rozsądna i mądra decyzja. Wszyscy, którzy wiedzą że to sponsoring machną na to ręką, nikt dla tego tego nie kupi, ale ty masz za to siano, nikt nie cierpi...jest ok.
@jurii: nic nie mam do reklamy produktów swoją twarzą skoro jest popyt ja osobiście bym na jego miejscu reklamował jakieś produkty sportowe a skąd to wiem? otóż p------e bo nikt by moją mordą nie chciał nic reklamować :D
@ChwilowaZielonka: niestety mam okna tej gowno firmy. 3 na 8 są juz rozszczelnione w taki sposob ze są w środku zaparowane. Uszczelki cienkie i hujowe, w jednym oknie jakby za krótka. Drzwi balkonowe również porażka, niema możliwości ustawić ich tak aby nie ocieraly dołem o rame przy zamykaniu. Przy kazdym oknie wieje mimo ze dołożyłem drugą uszczelkę
ale Dobroplast to akurat jedna z większych firm z branży w Polsce
@Majku_: Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę xD Na myśl pierwsze przychodzą mi Izoplast, Oknoplast, Petecki, Drutex, Velux, Veka... ale może to zależy od regionu sprzedaży. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ChwilowaZielonka: Szczelne okna to połowa sukcesu, uwielbiam wieczorami czytać książki w komfortowym stroju marki CIPO i Królik BAX który daje mi ciepło oraz poczucie bezpieczeństwa
czytam to w momencie jak Czesiek gada o osobowosci xD
@NCR_CraigBoone: Reklama c-----a, ALE TO jego praca i tyle. To tak jak by się zastanawiać, czy mamy charakter bo: - ładujemy towar na półki w Biedrze, - napisaliśmy 10 linijek kodu, wiedząc że to głupie, ale takie zlecenie. A trzeba pamiętać, że on musi jak najwiećej wycisnąc z 10-15 lat kariery.
źródło: comment_1668089575WJUPEgSbLCoWdiKsUjLsI0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@siadaj_Kulson: Prawie XDD
źródło: comment_1668109591f1xOtUDWEYYEsk51PwmkeY.jpg
Pobierzźródło: comment_1668125282SPP0vPYC08wfda93ijd9eg.jpg
Pobierz@Majku_: Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę xD
Na myśl pierwsze przychodzą mi Izoplast, Oknoplast, Petecki, Drutex, Velux, Veka... ale może to zależy od regionu sprzedaży. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1668129700KhdeIBtj24kkkPHKA13aRY.jpg
Pobierzźródło: comment_1668130161pntOHTWI3b1Rm8uW1bdtqt.jpg
Pobierz@NCR_CraigBoone:
Reklama c-----a, ALE TO jego praca i tyle. To tak jak by się zastanawiać, czy mamy charakter bo:
- ładujemy towar na półki w Biedrze,
- napisaliśmy 10 linijek kodu, wiedząc że to głupie, ale takie zlecenie.
A trzeba pamiętać, że on musi jak najwiećej wycisnąc z 10-15 lat kariery.