@Derringer: ale dlaczego winni mają być tylko piłkarze albo tylko trenerze? Problem sprowadza się do wielu rzeczy i ani wymiana sztabu, ani wymiana większości piłkarzy nie pomoże.
@wojciech-wwww Bo piłkarze nie znaleźli się w tym klubie przypadkiem tylko ktoś ich tam ściągnął i płaci im bardzo dużo pieniędzy jak na realia pierwszej ligi i owszem w większości są bardzo średni jednak ta drużyna powinna spokojnie walczyć o 1 miejsce w lidze. I pewnie zgodzimy się w tym, że problem znajduje się u samej góry
@Matioz: ja tylko napisałem co widziałem dziś,nie interesuje mnie ten klub totalnie,ale jak już się napinasz to odpal sobie teraz mecz Romy plus niedzielne derby z Lazio i zobacz jak oni grają i kto jest ich trenerem,też wina trenera :D
@kocham-pati-3: Chłopie, Serie A mam w małym palcu ( ͡°͜ʖ͡°) nie napinam się, tylko irytuje mnie umniejszanie roli trenerów. Poza tym dowiedziałeś się czegoś nowego o naszym szacownym klubie!
#wislakrakow #mecz #pilkanozna #pucharpolski
Młyński to tylko przykład, nie chce mi się wymieniać ich wszystkich.
Popieram! Pan Kmiecik zalozyc kapcie i przed TV. Tak jak w pewnym momencie z TS Wisły za pozno zostal w------y Ludwik Miętta-Mikołajewicz
źródło: comment_16680158317x8bGUeqMPnOHzqd6G7VfD.jpg
Pobierz