Wpis z mikrobloga

@rodzer1223: no i co ze sie rozbryzguje po calym zlewie, masa ludzi tak robi i nie ma jakos epidemi salmonelli czy innego gowna. A druga sprawa to pewnie na deseczce sobie kroisz, a potem deska do zlewu i mycie czyli rozbryzgiwanie po calym zlewie xD logika. I jescze gąbeczką wytrzec deske zeby zmyc wszystko, a potem tą samą gąbką czyscisz reszte talerzy i kubkow xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rodzer1223: nie jem kurczaka, bo jest w hoy niezdrowym mięsem przez faszerowanie różnymi antybiotykami i wspomagaczami wzrostu. Już lepszy jest indyk.
  • Odpowiedz
@rodzer1223: Mięsa się nie myje. Nie tylko rozbryzgasz dookoła ewentualne zarazki (które przy obróbce termicznej giną) , ale zmoczysz mięso (woda + rozgrzany tłuszcz = not hehe) na wytarcie którego zmarnujesz zasoby - najpewniej ręczniki papierowe. Pomijam już stratę czasu ;f
  • Odpowiedz