Wpis z mikrobloga

@armacoder: Tak będziemy stopniować patologię! Podam ci prosty przykład dlaczego:

Idziesz ulicą i ktoś cię szturchnął
To było celowe
Czy zostałeś pobity?
Twoim zdaniem (nie stopniujesz patologii) to zostałeś
  • Odpowiedz
@SEBZER: A ja uważam, że nie ma miejsca dla absolutnie żadnej patologii w służbach powołanych do zwalczania patologii. Nie ma znaczenia, że "z tego co wiesz to nikt nie zginął i nie było ciężkich zamieszek". Obecnie policyjna patologia ma stworzone wręcz cieplarniane warunki i roztoczony nad sobą parasol ochronny przez ludzi dla których robią za pachołków na polityczne zawołanie. Dopóki się nie ogarną będą j----i przez społeczeństwo i bardzo dobrze,
  • Odpowiedz
@pawelczixd: Pieniądze znajdą, zima idzie i może nie być wesoło a posłuszne kundle będą potrzebne. Bo na WOT liczyć się nie da aż tak.
@SEBZER: WOW nikt nie zginął, no bijmy im pokłony że wspaniałomyślnie nikogo nie zabili w czasie protestów...
Starć jako takich nie było, ale prowokacji co niemiara, jakieś blokowanie legalnych protestów, prześladowanie przedsiębiorców faktycznie za to wszystko należą im się brawa i podwyżki.
  • Odpowiedz
@Norbercikk: Na strajku kobiet w Katowicach j----y milicyjny pies szarpał mnie bez powodu, wtedy nawet jeszcze nie wykrzykiwałem haseł. Pomogli mi ludzie. Od tego momentu nienawidzę tej formacji. Pluję na te ich strajki.
  • Odpowiedz
@Shatter: tymi ludźmi (choć osobiście ich za takich nie uważam) są policjanci i samych siebie nie gazują, tylko celowo wchodzą w manifestację i wszczynają burdę, żeby białe kaski robiące laski mogły prawdziwych demonstrantów spacyfikować

a teraz idź być milicyjnym pieskiem gdzie indziej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SEBZER: drogi milicjancie. Nie ma niższej warstwy w PL społeczeńswie niż Twoi koledzy milicjanci. Nie da się niżej upaść w życiu. Nie ma to jak być pachołem PiSu i z tępym uśmieszkiem nękać porządnych obywateli - czy to bezprawnie podczas pandemii czy wykorzystując prawo i kosmiczne już mandaty za byle gòwno - zamiast zająć sie porzyteczną robotą -ktòra ich aż parzy! Spròbuj przyść z
  • Odpowiedz