Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Norbercikk: wpis z "prawdopodobnie" w treści jest ja szczycie gorących. Op coś sobie wymyślił, nawet się nie kryje z tym, że nic nie wie a wykopki plusuja. No brawo. A potem dziw że na baity i fake newsy się łapią jak pelikany.
  • Odpowiedz
@Norbercikk Przecież na zdjęciu, które wrzuciłeś użycie gazu było całkowicie zasadne XD

Gardzę wami, dzbanami, którzy płaczą na policje przez pryzmat 1% funkcjonariuszy, a jakby zgwałcono im matkę albo zabito ojca to pierwsi z płaczem by pobiegli na komendę
  • Odpowiedz
@Norbercikk: jest świetny stary kawałek Dezertera opisujący naszą milicję, stary punk, oczywiście 20 lat później mentalność ta sama.

Policjant broni mnie przed oszustem
Policjant broni mnie przed bandytą
Policjant broni mnie przed zbrodniarzem
Lecz kto obroni mnie
  • Odpowiedz
A ja uważam, że nie ma miejsca dla absolutnie żadnej patologii w służbach

@armacoder: a kiedy stwierdziłem, ze jest miejsce?
znowu potwierdzasz, że mam rację: nie napisałem, że się z tobą zgadzam w 100% ale że mam pewne uwagi to ty już widzisz we mnie wroga xD to jest właśnie ta polaryzacja, wymysliłęś sobie nie wiadomo skąd że dla mnie patologia jest ok, a w żadnym momencie twego nie napisałem.
  • Odpowiedz
@SEBZER: Jesteś zwyczajnym apologetą zezwierzęcenia, u nas w policji jest okej, bo w USA jest gorzej i murzynów biją, a u nas to nikt nie zginął, a tak poza tym to tylko prewencja a nie wszystkie działy, jakby to robiło jakąkolwiek różnicę. I to ty teraz wymyśliłeś sobie jakąś polaryzację, napisałem jak jest to mnie oskarżyłeś o bycie wrogim. xD
  • Odpowiedz
@armacoder: Po pierwsze jak używasz mało znanych słów to nie znaczy, że jesteś mądry albo twój argument jest silniejszy, po drugie, ponownie- nie obronię patologii w polskiej policji, tylko jak już dwa razy pisałem nie zgadzam się na hiperbolizację. Tylko tyle. Cała reszta to są twoje wymysły z d--y które mi bezpodstawnie przypisałeś. Dałem ci nawet prosty przykład jak dla dziecka, żeby zobrazować o co chodzi ale wy dalej swoje.
  • Odpowiedz