Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +274
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

i najbardziej komplementowane to:
Armani Code Absolu EDP
Dior Sauvage EDP
Terre Hermes EDP
Bardzo negatywnie ocenione:
Dior Homme Parfum - najgorzej oceniony zapach (kościół, pogrzeb, grabarz, cmentarz xD)
YSL Rive Gauche
Ujdzie:
Afnan 9pm
Dolce Gabbana The one
Alexandria Burj Khalifa
Versace Eros
Towarzystwo mieszane, damsko-męskie. Test brany totalnie na luzie, więc spokojnie, nie chciałem obrazić żadnego gustu xD
#perfumy
@troche_inaczej: co
Patrz ciekawe. U mnie otoczenie na DHP reaguje bardzo dobrze. Może to kwestia wieku.
@troche_inaczej: To się robi co raz bardziej absurdalne xd
Zapytaj, w którym kościele tak pachnie, na którym pogrzebią i na którym cmentarzu.
źródło: comment_1667915870USVRVX9oR2qTLIRtpUoIgd.jpg
Pobierz