Wpis z mikrobloga

@timoneq a ciekawe, może być fajne. Ale nauczony jestem już na zwykłej. G502 moja ulubiona, jakbyś głaskał samego Pana Jezusa po stópce. Obczaj sobie jeszcze trackballe, mój brat sobie chwali do obróbki audio.
@Kolarzino: A jak używasz całymi dniami to na ile dni wystarcza? Bo u mnie po paru tygodniach Logitech się rozładowuje więc i tak muszę ładować. Gdyby nie to, że akurat mi się podobał i leżał mi dobrze w dłoni model bezprzewodowy to bym kupił na kablu
co Ty z tymi myszkami robisz? xD u mnie pół dnia myszka włączona i nawet nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem zmienić baterię. Już nie mówiąc o gubieniu xD

@Kolarzino: To co robię z myszkami to moja sprawa, i nie zwracaj uwagi na taśmę klejącą. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

A tak na serio.
@mjnck: przecież napisałem, że nie pamiętam. 3, 4, 6, może 9 XD Logitecha m705 kupiłem 2 lata temu i nie pamiętam żadnych problemów z baterią. Myślę, że wymieniałem baterie nie więcej, niż 3 razy, moze nawet mniej, ale tak jak mówię, nie zwracałem na to żadnej uwagi xD

@GaiusBaltar: jeśli myszki z kablami są dla Ciebie bardziej praktyczniejsze i dają większy porządek, to ok XD u mnie została jeszcze klawiatura