Aktywne Wpisy

Bunch +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Casuperu +95
Organizacja koncertu Ricky Martina w Krakowie to porażka.
Fajnie, że pozwolili wnieść 500 ml. oryginalnie zamkniętej wody ale torebki już nie - chyba, że zmieściła się w koszyczek, który jest mokrym snem Ryanaira (na zdjęciu - butelka 500 ml. dla skali). I nie ważne, że w torebce telefon, kluczyki od samochodu, portfel i klucze od domu.
Wodę da się wnieść przez pierwszą bramkę, ale na drugiej trzeba wodę otworzyć i przelać do kubeczka bez
Fajnie, że pozwolili wnieść 500 ml. oryginalnie zamkniętej wody ale torebki już nie - chyba, że zmieściła się w koszyczek, który jest mokrym snem Ryanaira (na zdjęciu - butelka 500 ml. dla skali). I nie ważne, że w torebce telefon, kluczyki od samochodu, portfel i klucze od domu.
Wodę da się wnieść przez pierwszą bramkę, ale na drugiej trzeba wodę otworzyć i przelać do kubeczka bez
źródło: WhatsApp Image 2026-07-02 at 21.03.40
Pobierz

źródło: comment_1667845570nXbgMOGmmRWU1DjR6zIgpB.jpg
Pobierz@timoneq: Kablowe najlepsze. Brak problemów z ładowaniem, i 10x ciężej zgubić.
Ze słuchawkami jest podobnie.
@GaiusBaltar:
Moja mysz bezprzewodowa w momencie ładowania może być używana jak zwykła myszka przewodowa. To nie sprzęt apla co ma port na spodzie.
Inna sprawa, że ładowanie 3 minuty pozwala na korzystanie z niej przez cały dzień pracy.
@GaiusBaltar: co Ty z tymi myszkami robisz? xD u mnie pół dnia myszka włączona i nawet nie pamiętam kiedy ostatnio musiałem zmienić baterię. Już nie mówiąc o gubieniu xD
źródło: comment_1667856512k83vOwzjQF9oNjtR3PCq41.jpg
Pobierz@timoneq plus brak aż tak mocnej latencji. Gracz here.