Wpis z mikrobloga

@MientkiWafel: Wiadoma sprawa, winnym nienawiści kogoś są kobiety. Oj biedaki, biedaki. Gdybyście mieli broń byście strzelali i byście winili kogoś za swoje podłe cechy i problemy, jak wasz idol elliot rodger. A to, że podasz jakieś jednostkowe przykłady głupich bab nic nie zmieni. Da się pod tezę wszystko zrobić. Dowodów na podłe zachowania mężczyzn jest dużo więcej. Zobacz ilu siedzi w więzieniu. I niektórzy chyba powinni być prewencyjnie zamykani, zanim komus
@nowywinternetach: winna jest ułomność ludzkiej natury, którą tak różne "ałtorytety", zaczynając od rodziców próbują barwić i wpajać od dziecka o "księżniczkach", traktowaniu kobiet lepiej, ustępowaniu im(!) albo nawet nie bronieniu się, gdy się w życiu natrafi na patusiarę umiejącą się odwinąć tylko dlatego, że wie, że mężczyzna który jej odda będzie zaraz ukarany przez resztę stada białorycerzy.

Dowodów na podłe zachowania mężczyzn jest dużo więcej. Zobacz ilu siedzi w więzieniu.

Dowodów
winna jest ułomność ludzkiej natury, którą tak różne ałtorytety, zaczynając od rodziców próbują barwić o "księżniczkach", traktowaniu kobiet lepiej, ustępowaniu im(!) albo nawet nie bronieniu się, gdy się w życiu natrafi na patusiarę umiejącą się odwinąć tylko dlatego, że wie, że mężczyzna który jej odda będzie zaraz ukarany przez resztę stada białorycerzy.

@MientkiWafel: Winna jest ułomność ludzkiej natury, którą tak różne ałtorytety zaczynając od rodziców próbując barwić o samcach alfa, traktowaniu
Zwalanie winy na jedną płeć za to co złe na świecie, albo za swoje problemy to objaw zaburzeń i czas to leczyć.

@nowywinternetach: Oczywiście, tak samo są winni spermiarze i białorycerstwo, które uparcie wspiera tę patologiczną hipergamię przez którą wielu mężczyzn jest wysiodłana z możliwości bycia w związku.

A po co ty pieprzysz kocopoły o niebiciu kobiet i niemożności bronienia się tylko dlatego, że jedna jest dość pusta? Nie wiem ale
marzy ci się znęcanie i psychuszka dla każdego, kto będzie śmiał wątpić w ten "dogmat o nieomylności" osobników z chromosomem XX.

@MientkiWafel: Powtórzę, lecz się. To tobie marzy się znęcanie nad kobietami i obwianie za całe zło świata. To że tam dodasz tych waszych rycerzyków czyli każdego kto nie zgadza się na nienawiść do kobiet za płeć to nie zmienia faktu, że to was trzeba zamykać. Niestety prawicowcy nakręcają was ile
bo się zachowujesz jak białorycerzyk.

@MientkiWafel: Ty naprawdę myślisz, że kogoś to obraża? Nazywacie białorycerzem każdego kto nie chce gnębienia kobiet i obrażania ich jak się da, więc to komplement jak mówisz o rycerzu. Idź lepiej przeproś matkę jakim jesteś bęcwałem, bo niepotrzebnie dawała ci jedzenie pod nos a tak się odwdzięczasz.

Więc pocałuj mnie w dupę - choć to by było spełnienie marzeń dla ciebie, bo kryptohomo jesteście w większości.
Niestety prawicowcy nakręcają was ile wlezie tym patoinfluencerstwem i dlatego będzie was coraz więcej. Od młodego wieku tylko plucie na kobiety i gromadzenie frustracji, a potem chlip chlip żadna go nie chce.

@nowywinternetach: z opisu profilu

"Mam gdzieś te wasze wojenki lewactwa i prawactwa. Zostaliście wciągnięci w wojenkę i polaryzację społeczną. Żyjecie nienawiścią, bo tak chciały elity.

Sam sobie typie zaprzeczasz. I nie jestem prawicowcem, za to jak wielu widzę, że
trzeźwe spojrzenie na ludzką naturę

@MientkiWafel: Trzeźwe spojrzenie czyli mizoginia, roszczeniowość mężczyzn o władzę nad kobietami i możliwość legalnego ich bicia i gwałcenia, no okej. Fikołki muszą być, by obronić swoje pogardliwe emocje.

coś jest mocno nie tak z rynkiem matrymonialnym.

No jest nie tak. Dużo jest mizoginów i inceli, którzy myślą, że zasługują na modelkę, a nie zasługują na nic i są sobie winni że są samotni.

Jest tutaj wielu
Trzeźwe spojrzenie czyli mizoginia, roszczeniowość mężczyzn o władzę nad kobietami i możliwość legalnego ich bicia i gwałcenia, no okej

@nowywinternetach: K#*wa typie, czego tak bredzisz? Nie wstyd ci?

No jest nie tak. Dużo jest mizoginów i inceli, którzy myślą, że zasługują na modelkę, a nie zasługują na nic i są sobie winni że są samotni.

Srodelkę, a nie modelkę. Czytałeś chociaż jaki jest rozkład atrakcyjności mężczyzn do kobiet i odwrotnie
K#*wa typie, czego tak bredzisz? Nie wstyd ci?

@MientkiWafel: Ani trochę. Za co ma mi być wstyd? Że chcecie pozbawić kobiety dowolności wyboru? Bo chyba nie plujesz na nie, że wybierają jak sobie chcą i odrzucają was - facetów 0/10?

Po tym jak odbierzecie kobietom wolność wróci patriarchat . Tego chcecie, prawda? By kobieta nie miała nic do gadania. Seks się należy w małżeństwie czyli legalne gwałty, a religią się podpowie,