Aktywne Wpisy
teslamodels +211
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +168
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #p0lka
https://www.wykop.pl/link/6891751/reakcja-kobiety-na-tinderowe-profile-mezczyzn-o-podobnym-poziomie-atrakcyjnosci/
Dowodów
@MientkiWafel: Winna jest ułomność ludzkiej natury, którą tak różne ałtorytety zaczynając od rodziców próbując barwić o samcach alfa, traktowaniu
@nowywinternetach: Oczywiście, tak samo są winni spermiarze i białorycerstwo, które uparcie wspiera tę patologiczną hipergamię przez którą wielu mężczyzn jest wysiodłana z możliwości bycia w związku.
@MientkiWafel: Powtórzę, lecz się. To tobie marzy się znęcanie nad kobietami i obwianie za całe zło świata. To że tam dodasz tych waszych rycerzyków czyli każdego kto nie zgadza się na nienawiść do kobiet za płeć to nie zmienia faktu, że to was trzeba zamykać. Niestety prawicowcy nakręcają was ile
@MientkiWafel: Ty naprawdę myślisz, że kogoś to obraża? Nazywacie białorycerzem każdego kto nie chce gnębienia kobiet i obrażania ich jak się da, więc to komplement jak mówisz o rycerzu. Idź lepiej przeproś matkę jakim jesteś bęcwałem, bo niepotrzebnie dawała ci jedzenie pod nos a tak się odwdzięczasz.
Więc pocałuj mnie w dupę - choć to by było spełnienie marzeń dla ciebie, bo kryptohomo jesteście w większości.
@nowywinternetach: z opisu profilu
Sam sobie typie zaprzeczasz. I nie jestem prawicowcem, za to jak wielu widzę, że
@MientkiWafel: Trzeźwe spojrzenie czyli mizoginia, roszczeniowość mężczyzn o władzę nad kobietami i możliwość legalnego ich bicia i gwałcenia, no okej. Fikołki muszą być, by obronić swoje pogardliwe emocje.
No jest nie tak. Dużo jest mizoginów i inceli, którzy myślą, że zasługują na modelkę, a nie zasługują na nic i są sobie winni że są samotni.
Jest tutaj wielu
@nowywinternetach: Powiedział kocioł garnkowi. xD
@nowywinternetach: Ego to masz większe od rozumu.
@nowywinternetach: K#*wa typie, czego tak bredzisz? Nie wstyd ci?
Srodelkę, a nie modelkę. Czytałeś chociaż jaki jest rozkład atrakcyjności mężczyzn do kobiet i odwrotnie
@Pharos: To nie jest argument. Mogę mieć wiele rzeczy większych, co może być komplementem.
@MientkiWafel: Ani trochę. Za co ma mi być wstyd? Że chcecie pozbawić kobiety dowolności wyboru? Bo chyba nie plujesz na nie, że wybierają jak sobie chcą i odrzucają was - facetów 0/10?
Po tym jak odbierzecie kobietom wolność wróci patriarchat . Tego chcecie, prawda? By kobieta nie miała nic do gadania. Seks się należy w małżeństwie czyli legalne gwałty, a religią się podpowie,
Komentarz usunięty przez autora