Aktywne Wpisy

MonazoPL +58
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
enten +125

Co to na być?!?!?!!!
Rano włączyłem i pomyślałem, ze mi sie piguła z dyskoteki 15 lat temu odwiesiła.
#android #telefony
źródło: comment_1667806225JMs252ty9zRe0k9Oh7PRYt.jpg
PobierzNie ma to jak super czytelne ikonki z iOS
M to mapy i UJ.
@open_or_die do tego wskazuje na wyraz Mail
XD
Albo Maps.
źródło: comment_16678286377CPaENSrTRuYkYOjyYfQeQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1667828944bqHSeFjUvzA5wIp4yfAVM3.jpg
Pobierzźródło: comment_1667829223uSvn8Egs60LBioHZtUk9OC.jpg
Pobierz@wunrz: O jak dobrze, że napisałeś ja już 2 dzień szukam gdzie jest gpay.
@gigadude: czysty czy nieczysty android nie ma nic do rzeczy, na "nieczystych" też są wiadomości i telefon od googla
źródło: comment_1667835278OaRiWvf7pl70paskyaN7Ml.jpg
Pobierz@syluch: @jempierozki: Zawsze można używać ładnych ikonek zamiast standardowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)