Wpis z mikrobloga

jak jest z jakością pasków sportowych od #apple do AW? mowa o tych gumowych, bo do tej pory oryginalne stosowałem tylko materiałowe paski, a gumowe zamienniki i wycierają się szybko, a i pełno syfu się do nich przykleja z ubrań i nie wyglada to schludnie. czy te oryginalne są pod tym względem lepsze? ew. jakieś polecane zamienniki?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak jest z jakością pasków sportowych od #apple do AW? mowa o tych gumowych, bo do tej pory oryginalne stosowałem tylko materiałowe paski, a gumowe zamienniki i wycierają się szybko, a i pełno syfu się do nich przykleja z ubrań i nie wyglada to schludnie. czy te oryginalne są pod tym względem lepsze? ew. jakieś polecane zamienniki?

@Faley: Trudno powiedzieć, wykonanie jest świetne, nie widzę przetarć, przyklejania czegoś
  • Odpowiedz
@Faley: Mam pasek Nike od prawie 3 lat i jest jak nowy. Jedyne co to może się przez te lata minimalnie rozciągnął. Zbiera mi się magnezja w tych dziurkach, ale wystarczy umyć pod wodą i tyle.
  • Odpowiedz
@Strus: to może sie skuszę na oryginalny jak tak, bo tych Spigena co polecała @devones nie mogę nigdzie za bardzo znaleźć, wszędzie produkt niedostępny, albo tylko czarny do wyboru.

dzięki
  • Odpowiedz