Wpis z mikrobloga

@michelney: Chyba typ VW z toyotą pomylił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli masz opcję to chyba lepiej zadzwonić dla świętego spokoju, ale jak tam chcesz, w sumie teraz pada to może siurom wiejskim nie będzie się chciało jeździć, ale cholera wie
  • Odpowiedz
@michelney: Dobra p------o mi się, ale ten z Toyoty to o-----ł po całości. Zadzwoniłbym dla świetego spokoju na Twoim miejscu.

@beer_man: Sam jesteś „typem” typie.

Swoją drogą jak to jest w takim przypadku - jest znak oznaczający parking, ale i przejście. Można stawać od razu za znakiem czy jednak lepiej zostawić odstęp od przejścia?
  • Odpowiedz
@beer_man: Po prostu proszę, żebyś tak do mnie nie pisał i tyle, nie ma to znaczenia odnośnie poprawności politycznej itp. To czy to szanujesz to Twoja decyzja ¯_(ツ)_/¯

@let_it_be: Zadałem pytanie czy w takiej sytuacji można tam parkować czy nie. Ja bym osobiście tak nie zaparkował bo dla mnie to trochę kuriozalne bo zasłaniasz przejście dla pieszych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SchabowyZMizeriom: no przecież, że można parkować. Pozwala na to znak D-18, do tego za Yariską na jezdni widać namalowane pasy wytyczające miejsca do parkowania. A że zasłaniają przejście.. Polska. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz