Kurde stanalem na takim miejscu jak tu widać,bo nie mogłem znaleźć nic lepszego a spieszylem sie na pociąg. Pisza ze trzy miejsca dla zaopatrzenia, linie teraz juz niewidoczne na ulicy. Jutro wracam. Dzwonic po sąsiada żeby przeparkował, czy szansa na jakies mandaty mała? #warszawa
@michelney: Chyba typ VW z toyotą pomylił ( ͡°͜ʖ͡°) Jeśli masz opcję to chyba lepiej zadzwonić dla świętego spokoju, ale jak tam chcesz, w sumie teraz pada to może siurom wiejskim nie będzie się chciało jeździć, ale cholera wie
Swoją drogą jak to jest w takim przypadku - jest znak oznaczający parking, ale i przejście. Można stawać od razu za znakiem czy jednak lepiej zostawić odstęp od przejścia?
@SchabowyZMizeriom: typie tam się zaczynają miejsca parkingowe, nie miej pretensji do tego z Toyoty, tylko do tych co to miejsce oznaczyli jako parkingowe.
@beer_man: Po prostu proszę, żebyś tak do mnie nie pisał i tyle, nie ma to znaczenia odnośnie poprawności politycznej itp. To czy to szanujesz to Twoja decyzja ¯_(ツ)_/¯
@let_it_be: Zadałem pytanie czy w takiej sytuacji można tam parkować czy nie. Ja bym osobiście tak nie zaparkował bo dla mnie to trochę kuriozalne bo zasłaniasz przejście dla pieszych
@SchabowyZMizeriom: To ulica jednokierunkowa, auto stoi za przejściem dla pieszych czyli nie zasłania widoczności. Może stać nawet centymetr za przejściem.
@SchabowyZMizeriom: no przecież, że można parkować. Pozwala na to znak D-18, do tego za Yariską na jezdni widać namalowane pasy wytyczające miejsca do parkowania. A że zasłaniają przejście.. Polska. ¯\_(ツ)_/¯
#warszawa
źródło: comment_1667651444F6DqPOjchLTmxLolZ0W3tM.jpg
Pobierzźródło: comment_1667651455hqGi9keQt7w3ijQNh9mIpV.jpg
PobierzJeśli masz opcję to chyba lepiej zadzwonić dla świętego spokoju, ale jak tam chcesz, w sumie teraz pada to może siurom wiejskim nie będzie się chciało jeździć, ale cholera wie
@beer_man: Sam jesteś „typem” typie.
Swoją drogą jak to jest w takim przypadku - jest znak oznaczający parking, ale i przejście. Można stawać od razu za znakiem czy jednak lepiej zostawić odstęp od przejścia?
@let_it_be: Zadałem pytanie czy w takiej sytuacji można tam parkować czy nie. Ja bym osobiście tak nie zaparkował bo dla mnie to trochę kuriozalne bo zasłaniasz przejście dla pieszych
Miłej soboty życzę i kończmy temat bo tu dużo nadinterpretacji widzę jest
Komentarz usunięty przez autora