Aktywne Wpisy

Dorciqch +113
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz
rio574 +208
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz

źródło: comment_16676249819HNhiMwRIg2bTcTra7IWrD.jpg
Pobierz@Sloik-2078: on go wsadził do słoika i gdzieś zakopał i nie pamięta gdzie
@maz00rskie_mleko: Tak samo, jak to było i jest na budowie autostrad, stadionów i obiektów użyteczności publicznej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Idą bardzo ciężkie czasy dla branży (głównie dzięki PiS, które swoją nieudolnością i zacietrzewieniem opóźnia uruchomienie kolejnych środków z UE - kończymy perspektywę 2014-2020 i potem koniec - a to na nich głównie
@maz00rskie_mleko: Polskie firmy miały udział w budowie elektrowni jądrowej w Finlandii. I tam to akurat Finowie mieli problem z nadzorem inwestycji, nie Polacy.
Bedzie sie rozszczepiał do końca świata i jeden dzień dłużej, a co roku juras bedzie zbierał na to kasę do puszek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1667647019lGPOf7zdMX120O37yaDcKC.jpg
Pobierz@maz00rskie_mleko: A jak myślisz czemu chcą budować dwie i to jedną z USA a drugą z Korei? USA zbudują żeby była a od Koreańców wezmą wziątki i temat się rozmyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)