Wpis z mikrobloga

@Redangi: no bo zalezy jak mieli umowy i na ile zatowarowanie. Nie moga z dnia na dzien im odciac dostaw jak maja umowy. Tzn mogliby ale musieliby placic kary. Do tego jak w rosji mieli szwalnie to sobie szyja wedlug schematow. Pytanie czy kolekcje ktore bede od roku od wyjscia beda u nich w obiegu.
@chilon: no bo zalezy jak mieli umowy i na ile zatowarowanie. Nie moga z dnia na dzien im odciac dostaw jak maja umowy. Tzn mogliby ale musieliby placic kary. Do tego jak w rosji mieli szwalnie to sobie szyja wedlug schematow. Pytanie czy kolekcje ktore bede od roku od wyjscia beda u nich w obiegu.
@Aster1981: Jakieś dowody? Narażanie się firm na łamanie sankcji przy wykryciu prawdopodobnie oznacza tak wielkie kary, że znikną z mapy, wątpię że ktoś by chciał podjąć takie ryzyko.
@Aster1981: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, ale rozumiem że po prostu nie masz odpowiedzi. Dlatego Ci pomogę i pokażę dlaczego to ja mam racje a nie Ty.

Na mocy podpisanej umowy kupujący nabył prawo do sprzedaży wszystkich towarów przeznaczonych na rynek rosyjski. Transakcja objęła więc produkty znajdujące się w momencie zawarcia umowy sprzedaży spółki w magazynach oraz sklepach stacjonarnych, zlokalizowanych w Rosji,jak również te, które były przewidziane, zamówione
@Aster1981: Niczym nie popierasz swoich słów, żadnych dowodów, żadnych argumentów, czyste głupoty. Zadałem Ci proste pytanie o dowody, jak takie pytanie jest dla Ciebie głupotą, to śmiało, kompromituj się dalej.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RafDan: moja znajoma przyjazni sie z corkami prezesa lpp, corki sa obrazone na ojca bo wciaz prowadzi biznes z ruskimi, jakies info jeszcze podrzucic? Xd