Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Że nie mogę żyć jak inni, nie mogę czuć się potrzebny, zauważony przez inne osoby, nie mogę czuć się ważnym w swoim życiu, nie mogę żyć mając ogólnie poczucie wartości siebie, a przede wszystkim też nie mogę czuć się KOCHANY.
Jedyne co mogę to czuć się ścierwem bo na to mnie skazano podczas narodzin, mogę czuć się jak g---o, po którym nikt nie zapłacze, bez przyszłości, bez doświadczeń, bez priorytetów, w biedzie i ubóstwie, skazany sam na siebie, mogę także tylko patrzeć jak czas ucieka.
albo żyjesz - albo nie ~ Nikt nie będzie tęsknił i płakał za tobą, nikt nie będzie pamiętał
#przegryw
#depresja #samotnosc #s----------e #blackpill
Cope, or rope.
@Akwinata: W ogóle o nim nie myślisz, najpewniej nawet go nigdy nie poznasz. Takie słowa jak twoje to tylko fałszywa i czcza próba "nałożenia lukru".
Żeby nie chciało się w ogóle znosić tej smutnej codzienności, to trzeba CHCIEĆ mieć p--------e i cierpieć. I tak - nikt nigdy nic z tym nie zrobił. My tak po prostu raz sobie wstanęliśmy i uzgodniliśmy, że od dzisiaj to będziemy przegrywami, zostaniemy wyalienowani ze społeczeństwa, będziemy samotni i wyizolowani, obrażani, poniżani i jeszcze niszczeni psychicznie w dzieciństwie, żeby tylko nie brać odpowiedzialności,