Aktywne Wpisy
ElementalX7 +15
#motoryzacja #samochody #jazda #ruch #kolizja #polskiedrogi #prawojazdy
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
MajoZZ +494
Chłop sobie wraca z budowy, zagryza burgerka, a obok el presidento.
-Panie prezydencie czemu Pan z nami nie mirkuje? Kiedy Pan wróci na wykop?
-Kiedy naprawią tagi.
#walesacontent #walesa #heheszki #wykop
-Panie prezydencie czemu Pan z nami nie mirkuje? Kiedy Pan wróci na wykop?
-Kiedy naprawią tagi.
#walesacontent #walesa #heheszki #wykop
#marszniepodleglosci
Wykopek: Jesteś antypolakiem
@Usunelem_Konto: Kto niby krytykuje swieto?
Mnie obrzydza zaawłaszczanie swieta przez prawicowe siły polityczne, ktore wykorzystuja je jako narzedzie do wzbogacenia swoich srodowisk. A przypominam, że narodowcy krytykowali kiedyś zarówno swieto 11 listopada jak i Piłsudskiego. Teraz sie pod nie podpieli z braku włąsnych bohaterów dużego kalibru.
Narodowcy nie sa główna siła, ktora doprowadizła do niepodległosci. Mało tego narodowcy Dmowskiego parenascie lat wczesniej w porozumieniu z caratem mordowali Polaków wystepujacych przeciwko zaborcy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Usunelem_Konto: Przede wszystkim nie narodowcy, których słusznie Sanacja wsadzała potem do więzienia, m.in. za zamachy, destabilizację, ataki na mniejszości, antysemityzm, za opowiadanie się po stronie Rosji. Potem w czasie wojny można było ich atakować za terror i współpracę z Niemcami. Gardzę nimi
Przy okazji fajnie jest wrzucać stare zdjęcia xD
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: A wiesz co przedstawia to zdjęcie? Narodowcy, bo oni tworzą tzn straż Marszu Niepodległości, bronią porządku przed zadymiarzami. :)))