Wpis z mikrobloga

Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i mozna to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie i dobre burgery typu studenckiego albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu.

Jaka cena za takiego burgera byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
ewolucja_myszowatych - Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i m...

źródło: comment_1667314473K5WO1nmOmopiKg5lLL0Udp.jpg

Pobierz

Ankieta

  • 42,90 zł 29.6% (1603)
  • 72,90 zł 3.6% (196)
  • 96,90 zł 66.7% (3611)

Oddanych głosów: 5410

  • 117
@ewolucja_myszowatych: burgier bez konserwantów to ponad 100pln musi być a twój znajomy idiota musi mieć długa brode i mnóstwo dziatek, a z klientami witać się "siema stary!". Do tego musi być jakaś Fritz koła i frytki rzemieślnicze z rzemieślniczych ziemniaków.
A i niech nie zapomni o Harleyu przyklejonym do ściany gdzieś i losowych plakatów kobiet pracujących lat 40/50 z USA
@ewolucja_myszowatych: Myślę,że powinieneś poradzić dla znajomego, aby dobrze zastanowił się nad drogą ku ambitnej, wyselekcjonowanej nawet burgerów i bo może stanąć na mine.
W Polsce sposób odżywiania się i świadomość kulinarna jest na,że tak powiem średnim poziomie. Spójrz sobie na tag "gotujzwykopem"
Spójrz na ulice polskich miast a już tym bardziej miasteczek.

Wrocław to czołowe miasto w Polsce, ale zastanowił bym się bo nawet we Wrocławiu może być ciężko + duża