Wpis z mikrobloga

Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i mozna to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie i dobre burgery typu studenckiego albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu.

Jaka cena za takiego burgera byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
ewolucja_myszowatych - Znajomy będzie otwierał burgery rzemieślnicze we Wrocławiu i m...

źródło: comment_1667314473K5WO1nmOmopiKg5lLL0Udp.jpg

Pobierz

Ankieta

  • 42,90 zł 29.6% (1603)
  • 72,90 zł 3.6% (196)
  • 96,90 zł 66.7% (3611)

Oddanych głosów: 5410

  • 117
@ewolucja_myszowatych: burger solo czyli bez dodatków typu frytki powinien kosztować max 30 zł w barze/burgerowni lub max 50 zł jeśli jest wykonany z najlepszych składników i serwowany w restauracji.
Dobra pizza kosztuje przecież ok 50 zł więc burger powyżej tej kwoty to bzdura jakaś...
@ewolucja_myszowatych: nie wiem czy to bait czy nie (podejrzewam że tak) natomiast napiszę w odniesieniu do wszystkich prawdziwych „food trucków” i innego w założeniu ekonomicznego jedzenia - za 40-50 zł możecie zjeść danie główne w normalnej restauracji w centrum Krakowa z rekomendacją Michelin. W normalnej restauracji, przy stoliku, z obsługą. Za cenę niewiele wyższą albo równą cenie rozpadającego się burgera albo miski z ryżem i dodatkami. Nie dajcie sobie wciskać
s.....a - @ewolucja_myszowatych: nie wiem czy to bait czy nie (podejrzewam że tak) na...

źródło: comment_1667330476BPKU43ppbYk3v1PHSkbpoJ.jpg

Pobierz
@ewolucja_myszowatych: nie dałbym nawet 42,90zł, mały brak zestawu surówki oraz frytek w tej cenie. Jeżeli jeszcze drożej to niech ta knajpa upada.
Mnóstwo burgerowni jakoś potrafi sprzedawać w normalnej cenie i takie wielkie że ledwo zjesz.