Wpis z mikrobloga

Codziennie rano i wieczorem kaszlę jak p------a. Bez różnicy czy mam odkręcony kaloryfer i zamknięte okna, czy całkowicie zakręcone ogrzewanie i uchylone okna. Nie wiem już co robić, męczy mnie to, ale nie mam ochoty tracić nerwów w przychodni o sam suchy kaszel ( ͡° ʖ̯ ͡°) #zalesie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Idesiku_Nago: odkąd się pojawił srovid każde moje przeziębień od tego czasu przebiega tam samo. Ból garla, katar, czasem gorączka. Później zaczyna się okres 1-2 tygodni suchego kaszlu, kaszel zmienia się w mokry i dochodzi flegma w gardle plus duży katar. Po jakimś czasie wracam do formy. P---------e męczące, żeby spać dobrze w nocy to śpię na 2-3 poduszkach bardzo wysoko i wtedy mniej kaszle w nocy. Na noc syrop przecikaszlowy,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Idesiku_Nago: odkąd się pojawił srovid każde moje przeziębień od tego czasu przebiega tam samo. Ból garla, katar, czasem gorączka. Później zaczyna się okres 1-2 tygodni suchego kaszlu, kaszel zmienia się w mokry i dochodzi flegma w gardle plus duży katar. Po jakimś czasie wracam do formy. P---------e męczące, żeby spać dobrze w nocy to śpię na 2-3 poduszkach bardzo wysoko i wtedy mniej kaszle w nocy. Na noc syrop przecikaszlowy,
  • Odpowiedz