Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +173
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

Uli_Kunkel +180

Wyświetlanie daty filmu tak jak to było kiedyś? Teraz tylko jest podane jak dawno temu zostało wrzucone, a żeby dowiedzieć się kiedy konkretnie trzeba niepotrzebnie klikać w opis.
Kolejna sprawa: po wejściu na kanał nie widzę zakładki sortowania filmów od najstarszego. Gdzie ona jest?
#youtube
@Alavergawey:
źródło: comment_1667242473scO4JD5FYBaSvZ2BgDylOC.jpg
PobierzNie mam tego. Mam zmieniony widok na nowy, SORTUJ WEDŁUG po prawej stronie nie ma:
źródło: comment_16679069189ViUmI4TkRNVwR6WLAvnN7.jpg
Pobierz