Wpis z mikrobloga

@KLM13: miałem parę razy okazję jeździć dokładnie tym modelem.
TO BYŁ NAJBARDZIEJ NIJAKI MOTOCYKL NA KTÓRYM W ŻYCIU JEŹDZIŁEM.
W niczym nie był zbyt dobry a w paru kwestiach kiepski. Jak przednie lagi.
Najgorsze w nim to ten bezpłciowy silnik.
Wybacz s taka jest prawda.
A na jeden plus bardzo wytrzymały na zużycie silnik.
  • Odpowiedz
@baba_by_sie_jednak_przydala: Mógł jeździć nawet tysiącem motocykli. I mieć swoje odczucia. Tylko wiesz... rozwala mnie najbardziej sfprmułowanie: "Taka prawda..." bo nie może nikt mieć własnych odczuć, emocji, oceny, gustu. Jednemu się Passat podoba a drugiemu nie. Ale ten jeden stwierdzi, że jak Tobie się Passat nie podoba to jesteś z-----y.... Bo mi się podoba. Bo tak i już ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@KLM13: O mały włos, a jeździłbym dzisiaj XJ w wersji S. Fajną sztukę miałem pod ręką, gościu był zagranicą w robocie, byłem z nim ugadany na termin i dwa dni wcześniej mi powiedział, że ktoś przyjechał i kupił. Tak oto jeżdże Hondą CBF600. Nie narzekam, nie żałuję.

XJ600 to bardzo fajna maszyna, z pewnością lepszy sprzęt, niż te trojaczki GS\CB\ER5 które często są polecane na pierwszy wybór. Niezajebywalna maszyna, w
  • Odpowiedz
@Zielony34: Tak. kanapa jest bardzo wygodna, ale to motocykl miejski, więc po 250km już czujesz tyłek. Ja tym jeżdżę na wakacje i robię setki km, także, nie jest to motocykl turystyczny. Tak samo po lifcie zmieniona została średnica lagów. także, nie wiem, czy narzekacz z tego tematu, jeździł przedliftem czy poliftem, ale ja na lagi nie narzekam. No i rzeczywiście wersja N jest bardzo rasowa. Moim zdaniem, Diversion bardziej się
  • Odpowiedz
@skumac: Pozdro xj600 :) Miałem tez ta szybe, tylko czarną. Ale ściągnąłem. Nie podobała mi się. Tylko teraz biorę na klatę jednak te 120km/h dość mocno ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
To Suzuki vx800, ale też chciałam się pochwalić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam 2m wzrostu, to ta szybka też jest bardziej dla picu, myślę czy jej całkiem nie zdjąć.
  • Odpowiedz
@skumac: no właśnie felgi mi się nie zgadzały :P Ale ta owiewka jest mocno uniwersalna. Ściągnij, będzie lepiej wyglądać. Ta owiewka działa, tylko jak głowę położysz na baku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Popieram! Najważniejsze jest frajda z jazdy i zabawy, całą otoczka też jest fajna. Zawsze też jest powód, żeby sprzedać dzieci i z żoną Dobczyc gdzieś na chwilę.
  • Odpowiedz