Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@potezny_papiesz: z każdą używką jest tak samo, najpierw fajnie, a potem organizm musi to sobie odbić, więc w sumie to bez sensu.
Nawet branie jakichś leków na depresję to samo powoduje po odstawieniu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@potezny_papiesz: nie jestem przeciwnikiem używek, ale dla mnie to jest złudne nawet na logikę, sztucznie podkręcamy mózg więc trzeba potem jakoś odpokutować i organizm musi sobie to i tak wyrównać w jakiś sposób.
Bardziej bym szedł w jakiś regularny wysiłek czy sport bo nie ma efektów odstawienia czy innych, ale to wymaga systematyczności.
  • Odpowiedz
@dizel81: w punkt, generalnie beke mam zawsze z takiego motywowania na siłe, ale po necie lata czesto u takich nak00rwiaczy obrazek "ćpaj sport" xD i to wcale nie jest takie głupie, bo tak jak mowisz to chyba jedyny naturalny sposób aby dostarczać dla mózgu potezne dawki dopaminy i nie tylko, tylko no wlasnie, duzo zalezy od charakteru i samozaparcia, ja czesto tak mialem ze cwiczylem cos pare miesiecy i pozniej
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@potezny_papiesz: Mi faza po alko absolutnie wystarcza po tym jak w gimnazjum spaliłem jakieś """zioło""" najprawdopodobniej maczane w domestosie, benzynie czy innym gównie po którym miałem halucynacje, ból serca który nawet nie wiem czy był prawdziwy czy mózg robił mi psikusa, i znajomi musieli mnie szturchać żebym nie zasnął na siedząco. Teraz nawet jeśli miałbym gwarancję że zioło jest 100% czyste to i tak bym nie zapalił.
  • Odpowiedz
@potezny_papiesz: A faza po mj dawno mi się znudziła po roku przerwy palilem prawie miesiąc w ciągu i dość już miałem teraz praktykuje rax w tygodniu chociaż od miesiąca nie pale bo mi się nie chce.
  • Odpowiedz
@Gzyro: to ciekawe, bo wlasnie jeden ziom mowil mi kiedys podobna rzecz, mialo to by nawet sens ze jak poprostu oczyscisz calkowicie cialo z thc (niby to trwa 3 miesiace ale kazdy ma inne predyspozycje itp) to wtedy na nowo przezywasz to co juz bylo, w jakims stopniu regeneracja
  • Odpowiedz