Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

waro +650
Dżizas, co USA to jednak USA. Tyle pierdolenia ze strony europejskich polityków jak to z ruskimi trzeba szukać jakiegoś pokojowego porozumienia, a tutaj wujek Joe wyskakuje w Kijowie niczym królik z kapelusza i pyta się ruskich - "heh, no i co mi się zrobicie wy bulwy?"
God bless America, jak ja kurwa kocham ten kraj.
#ukraina
God bless America, jak ja kurwa kocham ten kraj.
#ukraina

Rozumiem, że prąd, inflacja itp.. ale #!$%@?, prawie 70zł za zwykłego placka?
A później płacz, że lokale się zamykają, bo nie ma klientów.
#lodz #pizza #gastronomia #jedzenie
@JanuszKarierowicz: Za 7 dych to się dostaje pizzę +60cm XD
Rząd ma rację, że was #!$%@?, bo i tak winicie "przebrzydłych prywaciarzy". Szkoda strzępić...
@Vadzior: nie, to kupuj picke dziś za 70zł, jutro za 80zł, w lutym za 200 :D
@Vadzior: widziałeś, że komentarz nie był do ciebie tak?
Także pytanie retoryczne ( ͡º ͜ʖ͡º)
@huudyy: wykopków można jawnie dymać na kasę do bólu, bo i tak powiedzą że to wina złego PiSu i potulnie zapłacą każdą, nawet absurdalną cenę xD nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli zwracasz się bezpośrednio do mnie (bo jak inaczej miałbym odebrać zwrot "jak widać po tobie"?), to nie dziw się, że odbieram to jako atak na siebie. Pozdro z fartem.
Nie sądziłem, ze w tej Polsce jest tak źle, ze wydanie 100pln raz na miesiąc na jedzenie to taka ciężka sprawa.
No chyba, ze masz do 13 lat, to nie było tematu. xD
Ale to ty dzwonisz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ośmieszyłeś się ( ͡º ͜ʖ͡º)
nadal można zjeść bardzo dobrą pizzę poniżej 30 zł spokojnie
@JanuszKarierowicz:
Przecież tu jakieś gówno składniki są.
Ser typu grecki? Marna podróba fety.
Mozzarella w zalewie? Średni wybór. Jakby składniki były dobre, to byłaby mozzarella fior di latte.
Szynka? Jakby
@huudyy: We Włoszech zapłaciliśmy w eksluzywnej restauracji z 30 euro za 2 osoby w te wakacje, po prostu p0lskie knajpy to porażka, w innej knajpie gdzie masz masę sosów, wędlin i świeżych bułeczek bez limitu płaciłem z 15 euro chyba.
mi tam ich nie szkoda, niech padają, gastrojanusze. Do pizzy woda 0,25l jakieś 6 zł, cola chyba z 8 xD niech giną
@mango2018: a to dopiero początek. Jeszcze zatęsknisz za pizzą po 70zł.
@cutecatboy: dzień wcześniej marynujesz kurczaka w przyprawie gyros-kebab, lekko podsmażasz kurczaka i na pizzę. Do tego czerwona cebula, kukurydza i pieczarki. Będzie lepsza niż w knajpie.
#!$%@? jak wy sobie tam dajecie radę? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@huudyy: który kraj z naszego regionu mający walutę w tym samym koszyku walutowym co my poradził sobie z utrzymaniem wartości waluty względem dolara ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Ups, chyba za trudne pytanie dla ciebie xD
Mam piekarnik, który grzeje do 300C i robię pizze od food emperora, tą na cieście piwnym. Pół piwa leci do pizzy, a pół piję przy jej robieniu XD
Pracodawca też ma być, ma płacić i nie wymagać pracy, towary mają być tanie a koszty ponosić mają bogaci.