Aktywne Wpisy
giorgioflojdini +294
Kejesen +4
Co najczęściej pijecie rano? Ja osobiście zieloną herbatę lub kawę, bez cukru, co dla niektórych jest dziwne
#pytanie #kiciochpyta #kawa #herbata #gownowpis
#pytanie #kiciochpyta #kawa #herbata #gownowpis
Co najczęściej rano pijecie?
- Kawa z mlekiem i cukrem 17.7% (298)
- Kawa z cukrem 7.1% (120)
- Kawa z mlekiem 38.0% (640)
- Herbata z cukrem 8.7% (146)
- Herbata 21.6% (364)
- Zielona herbata z cukrem 1.2% (21)
- Zielona herbata 5.7% (96)
Chciałem zapytać czy teksty o wieszaniu na drzewach ludzi to wg. was nie jest nawoływanie do nienawiści?
Bo twierdzicie, że definiujecie to tak:
A zgłoszenie odrzucone.
Macie jakąś inną definicję wieszania ludzi?
https://www.wykop.pl/link/6875883/comment/111488249/#comment-111488249
#neuropa #moderacjacontent
@ol_Io: Czyli w memach można nawoływać do mordowania ludzi? To oficjalne stanowisko @Moderacja ?
@ol_Io: Obostrzenia covidowe nie mają znaczenia. Jeżeli były niewłaściwe to można mówić na Wykopie o wieszaniu ludzi według ciebie?
banuj!
https://www.wykop.pl/wpis/68472131/konfederacja-krul-korwin-bekazprawakow-polityka-po/#comment-243385925
@rzep: oczywiscie, że można. I to nie tylko w memach.
Wszystko zależy od obecnej sytuacji geopolitycznej zewnetrznej jak i wewnętrznej. Jak najbardziej możesz nawoływać do mordowania wojsk rosyjskich, a może i nawet samych Rosjan (do potwierdzenia).
Problem pojawia się nagle gdy ktoś celuje w obywatela innego kraju. Dla przykładu Polski.
Natomiast gdybyśmy obudzili się pewnego
Zależy, w niektórych przypadkach to byłoby przyjemne z pożytecznym.
A tak przy okazji, jaki masz numer kołnierzyka w koszuli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym płakanie o mema... Nie słyszałem o przypadkach wieszania kogokolwiek, na podstawie śmiesznych obrazków ¯_(ツ)_/¯
@rzep:
mem obraża twoje uczucia religijne? czy raczej tekst nad memem jest za bardzo o tobie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co do mema
@Wyrelworelowany:
skup się bo możesz przeżyć szok:
korzystam z osiągnięć medycyny! ba jestem zaszczepiony na wszystko zgodnie