Aktywne Wpisy
Martuchna69 +153
Tywin_Lannister +570
Nic mnie tak chyba nie bawi, jak samochodziarze, których 90% osobowości to fanatyzm skoncentrowany wokół jakiegoś - zazwyczaj - niemieckiego kontenera na gruz xD (pozostałe 10% to dostawanie w mordę za jakiś szmarciarski klubik piłkarski i chlanie taniego piwska xD)
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
o polackokatolickim gwoździu w głowie części społeczeństwa już nie wspominam albo o systemie edukacji,
czaicie, móc się uczyć w dobrych zachodnich szkołach cennej na rynku wiedzy i tylko przez fanaberie starych wylądować w polszy i uczyć się o bierdoleniu kremówkowego potwora, [*]
#nieruchomosci #gospodarka
@krabczy: oby.
Przecież po tylu latach masz nowych znajomych, nowy "dom". Znajomości w Polsce w większości urwane itp.
Ja nie widzę siebie po ewentualnym powrocie
To, że reszty nie kojarzysz - trudno. Twoja sprawa. Może, czas zainteresować się czymś wyższych lotów ;)
Jak ktoś jedzie "#!$%@?ć" to nic dziwnego, że chce wrócić. Nie wiem dlaczego tak wielu ludzi nie rozumie, że za granicą można normalnie żyć. Wszystkie nacje tak potrafią.
Co to za uczucie? Jaka to różnica od kiedy znasz jakiś język,
1) Oczywiście, że można żyć. Nikt nie twierdzi, że nie. Co nie zmienia faktu, że wszyscy wolą mieszkać w swoim kraju jeśli maja taka możliwość.
2) Taka, że zawsze w takim kraju będziesz niejako obcym. I nie mów mi frazesów o tym jak na zachodzie to ludzie nie zwracają uwagi skąd jestes. Zwracają, ja byłem we Włoszech na projekcie i miałem dosyć podś#!$%@? z tego skąd pochodzę. Jeśli chcesz tak
Komentarz usunięty przez autora
Skąd to "wszyscy"? Moje doświadczenie pokazuje, że z tych zintegrowanych to mniejszość.
Yyy, nie.
Ja nie widzę żadnych podś#!$%@?. A sam mówię skąd pochodzę, bo nikt tego nie wie, bo
PKB per capita Czarnogóry ~7k USD
Trafne porównanie. Włochy maja swoje problemy ale na północy dalej żyje się na wysokim poziomie. Młodzi jedynie maja problemy z praca. Ale jak się ma fach to spoko.