Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +176
Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
ewolucja_myszowatych +119

#mikrokoksy
źródło: comment_1666602245CBqJfxQ3C3ORxwPXywyFt3.jpg
PobierzNiestety takie podejście też jest złe... bo prowadzi po prostu do bycia WRAKIEM. Zaraz ktoś powie że taki i taki tak robi i mu idzie... no jasne zawsze się znajdzie ten jeden na tysiąc, czy na dziesięć tysięcy
@Eagleburger: Czy ja napisałem cokolwiek o sobie, czy o westside? Śmieje się z podejścia do tematu większości osobników z naszego podwórka, które jest krótkowzroczne i GŁUPIE!
I o jakim offie mówisz, jeżeli cały czas byłem i jestem naturalem? Mam przerwę od
@IntruderXXL: Właśnie jeden na tysiąc tak nie robi bo robi jakiś j----y westside, a przez to że jest genetykiem i bierze tonę koksu to zrobi jakiś wynik.
@IntruderXXL: Ja to jestem ciekawy co ty napiszesz jak ci sterydy jednak nie dodadzą ponad 10%( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darksed: 10%? To dla mnie rzecz bardziej niż oczywista. Ja myślę o 15-20% przy waleniu już całej apteki i odpowiednim peaku środków, czyli gdzieś po 4-5latach na towarze.
@Darksed: I to pokazuje jak mało wiesz i jak bardzo się mylisz... Jeśli chodzi o osoby mniej predysponowane do tego sportu z "gorszą genetyką", to dla nich właśnie westside to najlepszy wybór. Wybór który pozwoli im dojść najdalej zrobić najlepsze dla nich osiągalne wyniki.
@IntruderXXL: Ciekawe czy tak długo przeżyjesz przy takiej masie( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IntruderXXL: To i tak nie zrobią topowych wyników nawet z najlepszymi treningami, to już nie są czasy simmonsa gdzie trójbój był młodym sportem i każdy mógł mieć jakiś znaczący wynik.
@Darksed: Dobra... to po co trenujesz MMA? Przecież topowym zawodnikiem nie będziesz....
@IntruderXXL: Żeby być lepszym trenerem¯\_(ツ)_/¯, a ty Westside po co?
@IntruderXXL: Napisze, że na b----e to każdy tak umie ale najpierw musiałbyś przestać siadać kible bo wątpię żeby obecnie ci zaliczyli twój jakikolwiek IPF siad xD
@Darksed: żeby progresowac 5kg w rok heh lol
@Eagleburger: Zawsze się znajdzie jakiś argument co nie? W przyszłości nawet jak na zawodach zaliczę siad to będę słyszał że "ja bym tego nie zaliczył" "Co to za sędziowie" etc....
@Eagleburger: Zrobię to :) Ale wszystko w swoim czasie. Wielu nie wierzy/nie wierzyło że jestem naturalem, że tylko ściemniam o tym gadaniu że muszą poczekać bo kiedyś wejdę na b---ę. I co? Już za jakiś czas odpalam :) I myślę że