Wpis z mikrobloga

@Kyriakos: @IntruderXXD: @Eagleburger: "Chcesz więcej wyciskąc? To więcej (częściej) wyciskaj" ... i skończ jako WRAK :) No i zapomniał o najważniejszym... "regularnie zwiększaj dawki i dodawaj mocniejsze środki"

Niestety takie podejście też jest złe... bo prowadzi po prostu do bycia WRAKIEM. Zaraz ktoś powie że taki i taki tak robi i mu idzie... no jasne zawsze się znajdzie ten jeden na tysiąc, czy na dziesięć tysięcy
  • Odpowiedz
@Kyriakos: No dobrze ale nie wziął pod uwagę, że zależy od osoby i na jednej zadziała prosty plan i progresja liniowa a na drugim już trza kombinować chuje muje, większy nacisk na słabe ogniwa itd. żeby progres ruszał
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@IntruderXXL: tak, tak panie ogrze wiemy, że tylko westside się sprawdza i dlatego topowi wyciskacze raw nie trenują westsidem ani super złożonymi planami xD. Ile teraz tam wyciskasz na offie?
  • Odpowiedz
tak, tak panie ogrze wiemy, że tylko westside się sprawdza i dlatego topowi wyciskacze raw nie trenują westsidem ani super złożonymi planami xD. Ile teraz tam wyciskasz na offie?

@Eagleburger: Czy ja napisałem cokolwiek o sobie, czy o westside? Śmieje się z podejścia do tematu większości osobników z naszego podwórka, które jest krótkowzroczne i GŁUPIE!

I o jakim offie mówisz, jeżeli cały czas byłem i jestem naturalem? Mam przerwę od
  • Odpowiedz
no jasne zawsze się znajdzie ten jeden na tysiąc

@IntruderXXL: Właśnie jeden na tysiąc tak nie robi bo robi jakiś j----y westside, a przez to że jest genetykiem i bierze tonę koksu to zrobi jakiś wynik.
  • Odpowiedz
Ja to jestem ciekawy co ty napiszesz jak ci sterydy jednak nie dodadzą ponad 10%( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Darksed: 10%? To dla mnie rzecz bardziej niż oczywista. Ja myślę o 15-20% przy waleniu już całej apteki i odpowiednim peaku środków, czyli gdzieś po 4-5latach na towarze.
  • Odpowiedz
Właśnie jeden na tysiąc tak nie robi bo robi jakiś j----y westside, a przez to że jest genetykiem i bierze tonę koksu to zrobi jakiś wynik.

@Darksed: I to pokazuje jak mało wiesz i jak bardzo się mylisz... Jeśli chodzi o osoby mniej predysponowane do tego sportu z "gorszą genetyką", to dla nich właśnie westside to najlepszy wybór. Wybór który pozwoli im dojść najdalej zrobić najlepsze dla nich osiągalne wyniki.
  • Odpowiedz
gorszą genetyką

@IntruderXXL: To i tak nie zrobią topowych wyników nawet z najlepszymi treningami, to już nie są czasy simmonsa gdzie trójbój był młodym sportem i każdy mógł mieć jakiś znaczący wynik.
  • Odpowiedz
  • 0
No co wtedy będziesz pisał?

@IntruderXXL: Napisze, że na b----e to każdy tak umie ale najpierw musiałbyś przestać siadać kible bo wątpię żeby obecnie ci zaliczyli twój jakikolwiek IPF siad xD
  • Odpowiedz
Napisze, że na b----e to każdy tak umie ale najpierw musiałbyś przestać siadać kible bo wątpię żeby obecnie ci zaliczyli twój jakikolwiek IPF siad xD

@Eagleburger: Zawsze się znajdzie jakiś argument co nie? W przyszłości nawet jak na zawodach zaliczę siad to będę słyszał że "ja bym tego nie zaliczył" "Co to za sędziowie" etc....
  • Odpowiedz
  • 1
@IntruderXXL: jak zaliczysz zawody to Ci pogratuluje, już raz pisałem, że mimo wszystko trzymam kciuki żebyś mi i innym zamknął mordę swoim wynikiem no ale wątpię żebyś to zrobił xD
  • Odpowiedz
jak zaliczysz zawody to Ci pogratuluje, już raz pisałem, że mimo wszystko trzymam kciuki żebyś mi i innym zamknął mordę swoim wynikiem no ale wątpię żebyś to zrobił xD

@Eagleburger: Zrobię to :) Ale wszystko w swoim czasie. Wielu nie wierzy/nie wierzyło że jestem naturalem, że tylko ściemniam o tym gadaniu że muszą poczekać bo kiedyś wejdę na b---ę. I co? Już za jakiś czas odpalam :) I myślę że
  • Odpowiedz