@czuczer: Zabawka to nie będzie jedyna rzecz w przypadku prezentu urodzinowego jak i świątecznego. Dodatkowo w święta ten prezencik byłby wręczony na osobności, jak już będziemy sami u siebie w domu.
Dla mnie jakoś bardziej święta wchodzą w taki klimat, bo wiadomo, zimno i ciemno na dworze, śnieg, ozdoby choinkowe i wieczorne igraszki. Ale też jestem niecierpliwy i jak na coś wpadnę to chcę to wręczyć jak najszybciej ¯\_(ツ)_/¯
@darek-jozwik: Urodziny lepsze,. Zamiast pingwinka kup satisfyer curvy 2. Zasada działania ta sama tylko o niebo lepszy. W dodatku z apką o ciekawych mozliwościach ( ͡°͜ʖ͡°)
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
@darek-jozwik: nie wiem co to jest ten pingwinek. Ostatnio na urodzinach młodej bratowej wręczyłem przy wszystkich takie cudo.
https://allegro.pl/oferta/e-------y-s-x-masa-er-stymulacja-echtaczki-cia-a-11902544589
Było trochę beki z rodzinką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcesz kobiecie na rocznicę narodzin Chrystusa kupić gumowe j-----o?
Xddddddddd
Komentarz usunięty przez autora
@onomatopeja_: @darek-jozwik: Popularne a ja nie wiem, co to? XD
Komentarz usunięty przez autora