Ja rozumiem wszystko, że zabrał dodatkowo życie niewinnemu psu, ale te komentarze na fb #!$%@?ą.
99 procent komentarzy o psie, że biedny, że niewinny. Nikt nie stawia się po stronie człowieka, który ewidentnie potrzebował pomocy i miał problem, a ludzie tego nie widzieli i nadal nie widzą. Chory świat.
@hitherto: Nie. Po prostu to pogarda dla takiego psychola co zabiera ze sobą niewinne życie bo sam boi się odejść. W tym przypadku był to psiak. Tak sam jak te #!$%@? co skaczą z okna na chodnik i spadając na kogoś robią go kaleką.
nie ważne czy kobieta czy mężczyzna będą na Ciebie patrzeć jak na gówno jak tak zrobisz
@Ulany_Utopiec: Absolutnie nie masz racji. Prawie dokładnie rok temu w Chałupkach kobieta zabiła własne dzieci żeby tylko nie trafiły pod opiekę ojca (!). Poczytaj komentarze tutaj:
@hitherto: Przecież to taka sama psycholka. A baby zawsze będą bronić bab jeśli tylko będzie chodziło o awanturę między chłopem a babą. Ale jeśli nie będzie w to wmieszany chłop to się same pozabijają ( ͡°͜ʖ͡°)
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
Ja rozumiem wszystko, że zabrał dodatkowo życie niewinnemu psu, ale te komentarze na fb #!$%@?ą.
99 procent komentarzy o psie, że biedny, że niewinny. Nikt nie stawia się po stronie człowieka, który ewidentnie potrzebował pomocy i miał problem, a ludzie tego nie widzieli i nadal nie widzą. Chory świat.
#wypadek #samobojstwo #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Spadowa_mam_robote: pies na pewno wybrałby schronisko bez swojego opiekuna który zniknął xD
@Ulany_Utopiec: Absolutnie nie masz racji. Prawie dokładnie rok temu w Chałupkach kobieta zabiła własne dzieci żeby tylko nie trafiły pod opiekę ojca (!). Poczytaj komentarze tutaj:
https://www.wykop.pl/link/6033127/#comment-90033673