Wpis z mikrobloga

@nasi-lemak: w tym, że zazwyczaj to sranie się o statystyki często przekłada się na niebezpieczne sytuacje typu jazda na czołówkę na DDR bo nie mogą przyhamować i odczekać z wyprzedzeniem rowerzysty przed nim aż z przeciwka nie będzie nikt jechać albo przelatywaniem na czerwonym świetle
  • Odpowiedz
w tym, że zazwyczaj to sranie się o statystyki często przekłada się na niebezpieczne sytuacje typu jazda na czołówkę na DDR

@goferek: statystyk na Stravie nigdy, ale to nigdy nie poprawia się na DDR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jeździłeś kiedyś na rowerze? :)

@cult_of_luna: oczywiście że nie, tylko oglądam filmiki na yt więc jestem ekspertem w tej dziedzinie i jedynie wymyślam te sytuacje, których wcale nie widuję codziennie na trasach rowerowych
  • Odpowiedz
@nasi-lemak: w tym, że zazwyczaj to sranie się o statystyki często przekłada się na niebezpieczne sytuacje typu jazda na czołówkę na DDR bo nie mogą przyhamować i odczekać z wyprzedzeniem rowerzysty przed nim aż z przeciwka nie będzie nikt jechać albo przelatywaniem na czerwonym świetle

@goferek: Nie mogę się zgodzić. Oni nie uznają czegoś takiego jak DDR.
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: No ja lubię czasem jeździć, żeby się maksymalnie zmęczyć i potem zobaczyć cyferki na stravie i progress jaki robię. A czasem lubię sobie po prostu pojechać gdzieś gdzie jeszcze nie byłem bez patrzenia na cyferki.

Każdy ma inne cele i z innych rzeczy na rowerze czerpie przyjemność.
  • Odpowiedz
@throwaway2137: ale zabawne ... kolerze używają specjalnego stroju do uprawia sportu ... o popatrz Grażyna jakie zabawne ... co jeszcze, specjalne kombinezony i hełmy do jeżdżenia szybko samochodem?
  • Odpowiedz
odnoszę wrażenie, że wielu lajkrowcom nie chodzi o przyjemność z jazdy/maksymalne zmęczenie się, tylko o statystyki na stravie

@goferek: odnosze wrażenie że wielu pakerom nie chodzi o przyjemność z siły/ zmęczenie się tylko o kto ma większego bica i więcej wyciśnie

odnoszę wrażenie, że piłkarzom nie chodzi o przyjemność z gry/rywalizację tylko kto więcej goli strzeli

Chyba nie masz za dużo wspólnego ze sportem, że dzielisz się takimi złotymi myślami
  • Odpowiedz