Wpis z mikrobloga

Siema. Ciskam sobie w 4 lidze i od dłuższego czasu stoję w miejscu... Często przegrywam spotkania pomimo większego posiadania piłki, skuteczności dryblingów czy dokładności podań... Zazwyczaj posiadanie u mnie to około 70% i około 250 podań na mecz, więc jestem bardzo w----------m graczem. Szkoda tylko że nie umiem sobie stwarzać klarownych sytuacji i rzadko mam szanse dać propstopadla piłkę... Może podpowie ktoś jaka formacja zagrać.. jaka taktyka i wytycznymi. Pozdro
#fut #fifa23
Syncu - Siema. Ciskam sobie w 4 lidze i od dłuższego czasu stoję w miejscu... Często ...

źródło: comment_1666036597AocN8ix1CGzfl2BvOXyrg7.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Syncu: piona... Tylko ja dostaję wylewów w 5 lidze... Zmienię taktykę wygram 2 mecze 5 w plecy.. teraz gram 41212(2) - dwa mecze wygrane.. wyłączyłem Fifę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Zazwyczaj posiadanie u mnie to około 70% i około 250 podań na mecz, więc jestem bardzo w----------m graczem

@Syncu:
ja gram by sobie pograć, chcę wygrać ale nie za wszelką cenę, ważniejsze są akcje i sama gra.
w DR jak widzę takich jak ty to porostu wychodzę z meczu.
kolesie grają super składami większość 5 gwiazdkowych kart i jedyne co potrafią to klepać przed polem karny i czekać na farta że jakieś podanie
  • Odpowiedz