@z00m0 Zgadza się, pochodzę z rodziny Żydowskiej i sam od wielu lat już mieszkam w Izraelu. Nie wiem co ma do tego moja narodowość ale może odpowiesz na to pytanie w końcu?
@SoplicaTadeusz: bo jesteście tępi skoro popieracie wojne, kraj którego prezydentem jest trans zelensky , tanczacy w szpilkach przecież tego to nawet monthy payton by nie wymyślił. Słów brak poprostu.
@z00m0 Przykro mi, że są w Polsce tacy rasiści jak Ty ale trudno, nie dziwię się, że niektórzy mogą nam Żydom zazdrościć wpływów, pieniędzy i dobrobytu
@z00m0 Kolego, my jesteśmy narodem wybranym. Mamy pieniądze, wpływy, władzę, b--ń atomową i aktualnie codziennie powiększamy terytorium swojego państwa kosztem jakichś pastuchów (sam mieszkam na osiedlu, które parę lat temu było palestyńskie) z kałachami i nikt nam nic nie może zrobić ale mam się przejmować, bo komuś się nie podoba nasz wygląd?
@z00m0 Chyba w takim razie nie za dobrze znasz tego swojego Boga, bo to właśnie on upodobał sobie lud Izraela. Przecież Jahwe nie zmienił swojego zdania, jego szczególne upodobanie wobec nas trwa nadal i się nie skończy. Skoro jesteś chrześcijaninem (jesteś Polakiem więc zakładam, że Katolikiem) to powinieneś lepiej poznać własną teologię i dowiedziałbyś się, że zarówno Wy chrześcijanie jak i my Żydzi czcimy tego samego Boga
https://twitter.com/TomaszGolonko/status/1582037849968324609?t=P2JJdEF98skdxKskTaeSyg&s=19
źródło: comment_16660314029Gn7DNBCwfnSB7iosypL5Q.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@z00m0: Co się chłop odpalił. xDDD
@z00m0: to wojnę czy kraj? xD my popieramy kraj, wy popieracie wojnę