Wpis z mikrobloga

@bomba4: Nieużywany, a na pewno nie przeze mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) bałagan mam, dobrze ze nie widać ilości kubków, jutro dzień sprzątania dużego pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bomba4: A nie wiem, w spadku mam po Szumnym, który jej nienawidzi, bo podobno strasznie głośna (nieprawda i bardzo wygodna). Zaraz sprawdzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bomba4: razer ornata chroma

O nie nie, nie wyobrażam sobie już wrócić do niemechanikow, ale ona ma coś nowszego i milszego w głośności, moja jednak mocno daje jak pisze elaboraty. Oooo ładna twoja, wygodna? Jaka piękna różowa ( ͡ ͜ʖ ͡) przewodowa? Wyszukuje mi same bez. Jak z ładowaniem? Naczytałam się kiedyś o bezprzewodowych myszach Appla, ze ich się nie da używać podczas ładowania, tu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GratisLPG:
Prawdę mówiąc, to jak poszedłem ostatnio do elektromarketu po klawiaturę to nie było z czego wybierać, wszystkie tęczowe albo drogie bez żadnego wyraźnego powodu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@lunaria: Tego mxkeys kupiłem ze zwrotów Amazona, ale funkiel nówka, nie było ani jednego śladu zarysowania. W sumie jak ja załadowałem po zakupie na początku kwietnia, tak dopiero w tamtym tygodniu wyskoczyło powiadomienie, że kończy się prąd. Ale pewnie z dwa tygodnie by jeszcze pociągnęła. Myszkę też mam mx i wytrzymuje ok miesiąca, a na kablu normalnie działa. Kolor to taki szary

Mechanik którego mam to taki budżetowy spc gear
  • Odpowiedz
@GratisLPG: XD nie wiem jak z klawiaturą (samo podświetlenie jest mega spoko jak ktoś lubi bez światła ogólnego siedzieć), ale problematyzowanie dwóch monitorów?

Przecież to podstawa ergonomii pracy w obecnych czasach.
  • Odpowiedz