Aktywne Wpisy
xPekka +1
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
JoeGlodomor +84
ŻE CO #!$%@?????
#pit
#pit
#bekazpodludzi
@tanie_wino: nie chcę zbijać fazy, ale jak koleżanka w pracy wychodzi na iqosa a potem wraca to czuć zapach po tych IQOS'ach. Chyba macie tak przeżarte dymem nozdrza, że już węch nie domaga.
@tanie_wino: walić narkomanów.
@tanie_wino: #!$%@?ą jak mokry pies
Tak mi się przynajmniej wydaje
@tanie_wino: Zjeby, które palą na balkonie, to podludzie. #!$%@?, w jego własnym mieszkaniu mu śmierdzi, to zasmrodzi okolicę innym.
@tanie_wino: iqos #!$%@? jak mocz
@tanie_wino: no i prawidłowo, szanuję typa
@zuchtomek: wypad z balkonu, sąsiadom smrodzić nie wolno
@bunnyboy: dla mnie to śmierdzi szczochem kocim
@tanie_wino: #!$%@?.jpg
@tanie_wino: Mam nadzieje że to bait.
Równie dobrze mógłbym odpalić sobie delikatny odświeżacz łązienkowi na środku Twojego salonu i dziwić się czemu się sprułeś
Podgrzewacze śmierdzą, przy odpalaniu to już w ogóle jak mocny bąk. Ty nie czujesz bo jesteś przepalony.