Wpis z mikrobloga

Ja wiem że tutaj ludzie którzy palą to podludzie, raki i tak dalej, ale ogarnijcie się xD. Zwykłe #papierosy, faktycznie śmierdzą, ale do czego zmierzam. Byłem w weekend u kumpla, chciał pochwalić się nowym kwadratem. Odpaliłem w salonie (przy alko, wiadomo) #iqos, to się totalnie #!$%@?ł i powiedział żebym szedł z tym na balkon. Podgrzewacze tytoniu nie śmierdzą, dodatkowo mówiłem mu że nie będzie żadnego osadu na meblach. Zapaliłem potem jeszcze drugiego, to kazał mi wyjść i nie odzywa się do dzisiaj xD
#bekazpodludzi
  • 81
  • Odpowiedz
Podgrzewacze tytoniu nie śmierdzą

@tanie_wino: nie chcę zbijać fazy, ale jak koleżanka w pracy wychodzi na iqosa a potem wraca to czuć zapach po tych IQOS'ach. Chyba macie tak przeżarte dymem nozdrza, że już węch nie domaga.
  • Odpowiedz
@tanie_wino: Po pierwsze, podgrzewacze tytoniu śmierdzą. Pod drugie, jak jesteś u kogoś, nie ważne czy to rudera, czy nówka mieszkanie, podstawy kultury osobistej nakazują spytać się czy wolno ci zapalić, użyć iquosa czy innego papierosa elektrycznego. Ty mimo pierwszego upomnienia zapalileś jeszcze raz, więc kolegę rozumiem doskonale. Jak poczuje jakiś smrodek w śmieciach, to też natychmiast wynoszę
  • Odpowiedz
Podgrzewacze tytoniu nie śmierdzą, dodatkowo mówiłem mu że nie będzie żadnego osadu na meblach.

@tanie_wino: Mam nadzieje że to bait.
Równie dobrze mógłbym odpalić sobie delikatny odświeżacz łązienkowi na środku Twojego salonu i dziwić się czemu się sprułeś

Podgrzewacze śmierdzą, przy odpalaniu to już w ogóle jak mocny bąk. Ty nie czujesz bo jesteś przepalony.
  • Odpowiedz