Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +54
-Kończ jednej z najcięższych studiów jakie istnieją
-3.5 roku inż. zamiast 3 lat licencjatu
-jak coś nie pójdzie jesteś kupe lat w plecy
A na koniec....
ZAROBISZ GÓWNO.
Just inżynier thinks
#takaprawda #pracbaza #inzynieria #studbaza
-3.5 roku inż. zamiast 3 lat licencjatu
-jak coś nie pójdzie jesteś kupe lat w plecy
A na koniec....
ZAROBISZ GÓWNO.
Just inżynier thinks
#takaprawda #pracbaza #inzynieria #studbaza
Phallusimpudicus +435
Tanich mam dość, bo bardzo szybko się psują, często po prostu od wilgoci, jaka panuje w łazience.
#dom #lazienka #agd #zdrowie #dieta #silownia #kiciochpyta
@Hangry: co xD
Nie wiem co ty z tymi wagami robisz, ale ja mam jakąś wagę z Lidla za 50 złotych max i nie chce się zepsuć żebym lepszą kupił xD
@Piastan: Tak.
@Piastan: Pewnie bym nie wierzył, gdybym nie poczytał, jak to działa, a wyniki nie miałyby odzwierciedlenia w moim poziomie wytrenowania i sylwetce.
Ale interesuje mnie tylko dokładny pomiar wagi i bezawaryjność. Garmina brałem pod uwagę dlatego, że korzystam z innych urządzeń Garmina i Garmin Connect. Do tej pory wagę musiałem wpisywać ręcznie.
@niochland: W ostatniej wylały mi paluszki (Energizer). Kafelki pod spodem szorowałem z rdzawej plamy pół godziny, a fugi nie udało mi się doczyścić. Blaszka łącząca baterie została dosłownie rozpuszczona. Naprawiłem ją, a po jakimś czasie wychodząc z łazienki zobaczyłem, że ekran wagi błyska podświetleniem. Wyciągnąłem baterie, dałem jej "przeschnąć", włożyłem, martwa. Wczoraj #!$%@?łem do śmieci.
@Art10: Nie wiem, ale się wypowiem. To działa na zasadzie przewodnictwa impulsów elektrycznych, które inaczej się rozchodzą w poszczególnych tkankach plus algorytm nakarmiony odpowiednimi danymi. TO MA PRAWO DZIAŁAĆ, ale większość kupuje właśnie chińskie gównoprodukty i jest zdziwiona, że nie działa. Ja na rowerze jeżdżę przez okrągły rok, ale trenuję różnie i widzę, że np. po intensywnym okresie spada mi woda, a
@Hangry: