Aktywne Wpisy

MonazoPL +171
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +414
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Dobry trader musi zwalczyć te dwa głęboko osadzone w psychice instynkty (chciwość i strach) Musi odwrócić kierunki ich działania. Zamiast mieć nadzieje, powinien się bać, a zamiast sie bać, powinien mieć nadzieje. Musi się bać, ze jego strata będzie się powiększać i musi mieć nadzieje, ze jego zysk może być wielkim zyskiem ~ Jesse Livermore
źródło: comment_1665270882BQMvxMkBWOqQbHmkn0nuHu.jpg
Pobierzźródło: comment_1665324122jfpQNOJxupXTBHNS2hr0Rw.jpg
Pobierz@dan_199: Może i byś nie chciał sugerować, jednak wypowiedzi w Twoich postach sugerują, że warto trzymać wtopione pozycje, bo kiedyś odbiją. Ze wszystkich najbardziej destrukcyjnych zachowań na rynku, to właśnie trzymanie pozycji robi z ludzi poważnych bankrutów. Tylko to działa w bardzo przebiegły sposób. Masz np 99% trafności bo większość trejdów wytrzymałeś i nagle przychodzi
@dan_199: Aktualniem mam shorta branego w piątek po 92.25 i SL 3$ wyżej. Liczyłem na utrzymanie kanału spadkowego do okolic 67$, jednak się obecnie wywala kurs górą.
Pogląd mam na ropę recesyjny i niedźwiedzi, ale poglądami pieniędzy nie ochronię.
Bardzo mi nie gra ostatnio spadający rubel na rosnącej ropie i się zastanawiam czy kacapstwo znowu nie zatrudniło traderów do zabezpieczania kursów. Gdyby teraz ostro wychodzili