Wpis z mikrobloga

Siemanko, zaczynam w poniedziałek swój pierwszy raz na silce z ziomkiem który tez będzie pierwszy raz. Ja 88/185, zalany brzuch, nogi git i słaba łapa. Co polecacie robić na tej silce bo nie mam pojęcia co robić XD oglądam jakieś poradniki i coś ale niewiem co mam robić jak tam pójdę. Co robiliscie na początku? Planujemy chodzić 3 razy w tygodniu. Jak mi ktoś rozpisze coś ciekawego co będzie można robić to jakiegoś bliczka mogę zrobić w zamian. Silka to Calypso jeśli ma to znaczenie #silownia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateusz674 Jak chodzisz 3 razy w tygodniu to walnij FBW poniedziałek, środa i piątek i weekend wolny. Ćwiczysz cale cale które masz słabe i masz same korzyści. Poszukaj jakiegoś fbw sakera czy coś, lub ewentualnie stronglifts 5x5 i zadbaj o progresję ale bez spiny. Są nawet ludzie którzy ćwiczą tylko martwy, siady i ławkę a też im to na dobre wychodzi. W twojej sytuacji co nie będziesz robić to i tak
  • Odpowiedz
Kurde wszystko git Panowie, dzięki za pomysł ale na jakim sprzęcie to robić, jest to gdzieś opisane. Jestem totaaaalnie zielony niestety w tym
  • Odpowiedz
@mateusz674: Zaczynałem, jak Ty 186cm i 88kg. Sylwetka skinny fat (słaba łapa, brzuch zalany) dociąłem do szkieletu planem sakera fbw podział na trening a i b (3-4 razy w tygodniu) mając na wadze 76kg (docialem się ostro) zacząłem powolną masę, która już trwa rok i przytyłem przez ten rok tylko 10kg ale 70-80% czystego mięcha łapy, bary, plecy, klata poszła i kostka na brzuchu jeszcze jest. Planuje masować jeszcze z
  • Odpowiedz