Aktywne Wpisy
sergio91 +3
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Elberus +17
#pytanie
@Micylian: o matko ale to brzydkie i... drogie stosunkowo. Koniecznie chcesz w układzie M4? Nie wolisz czegoś bardziej nowoczesnego z M-LOKiem? Optyke chcesz zakładać?
Ja strzelałem z klubowego S&P M&P15 na 100m z otwartych i b--ń była zdecydowanie bardzo celna. Miałem podobny wynik jak ze swojego Savage Recom 2.0 z optyką.
Generalnie to pytanie do czego Ci ten karabin - może np. zawsze lubiłeś M4 i chcesz sobie kupić coś w rodzaju "pomnika" tej konstrukcji i maksymalnie upodobnić go do oryginału. To jedna droga.
Druga to strzelanie dla przyjemności z broni typu-M4 (AR-15), wtedy raczej warto coś kupić z lufą a'la
W tym Stagu poza lufą trochę kiepski jest ten jeleń wygrawerowany na lowerze, tak średnio pasuje pod klonowanie z powodów wizualnych ;)
STAG-a chwalił też u siebie "Obywatel intruz" w filmie "czy AR musi być drogi" (on ma tam w rękach właśnie STAG-a).
O ile sam STAG jest dobry, to w przypadku tiuningu trzeba by było sprawdzić czy