Wpis z mikrobloga

BOSZE: Eeee. Dla mnie to trochę żałosne. Marnujesz sobie życie na jakieś idiotyczne rozważania. Jest czy nie ma, i co?
A skoro nawet istniałby jakiś wyższy byt to karałby tak surowo, przy istnieniu GORSZYCH grzeszków?
Przyjmij, że religia to opium dla głupiego ludu.
---

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Chryste panie, najgorsze połączenie to właśnie katolicyzm i gejoza. Ja akurat szczęście miałem bo oczy mi się otworzyły na to drugie chwilę potem jak mi się zamknęły na pana jezusa. Jak potrzebujesz rozmowy to nie wahaj się napisać do ludzi z #teczowepaski. I koniecznie wybierz się do psychiatry jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.
  • Odpowiedz
Avalanche: Hejka, ja mam za niedługo 17 lat, też jestem gejem(ciekawy zbieg okoliczności), i zmagam się z podobnym, nawet chyba gorszym problemem. Nie chcę mówić zbytnio o detalach(chyba, że na pw), ale mój sposób rozwiązania to było połączenie tych dwóch dróg. Jeżeli jest się miłym dla wszystkich, pomaga się od czasu do czasu charytatywnie, i ogólnie jest się dobrą osóbką, to po co ktoś miałby Cię skazywać na potępienie. Takim sposobem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam 18 lat, też homo i też niedawno zmagałem się z podobnym problemem, a nawet może jeszcze w pewnych sferach nieświadomie męczy mnie, dlatego myślę że mogę sprzedać parę dobrych rad: Na pewno nie słuchaj bzdetów, że musisz żyć z kobietą, bo jeżeli wejdziesz w taki związek nie dość, że sam będziesz nieszczęśliwy, to jeszcze ta kobieta będzie czuła się niekochana i wgl kwas. Homoseksualność jest naturalna, występuje też
  • Odpowiedz