Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1284
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +265
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
@Soczi: Też lubię lapmy sodowe. Za gówniaka były tylko takie. Wydawały się naturalne jak powietrze, dlatego przez długi czas nie zauważałem jak absurdalnie pomarańczowe one są. Myślałem, że po prostu -- mimo oświetlenia -- to jednak jest noc i pewnych rzeczy ciężej się dopatrzyć. Dopiero jak podrosłem, to zorientowałem się że w świetle tych lamp jedynymi
Ten klimat kiedy ty jedziesz sobie nowym fiatem punto, a ludzie mają auta z początku lat 90-tych i zazdroszczą aż im oczy wychodzą. Lokalny przedsiębiorca na spowiedzi kajał się, że już nie będzie sekretarek wybierał po wyglądzie tylko po kompetencjach. Oczywiście robił tak co 3 miesiące... Żal mi było tych
@ZygoteNeverborn:
@Majku_: jak będzie pilna potrzeba to tak, ale ja mam rodzinę, a to już jest nie na "rękę" górze. Kasa tez musi się zgadzać plus autonomia